Δήμητρα Παπαδήμα: Αυτός είναι ο διάσημος ηθοποιός που με ζήτησε σε γάμο από τον άντρα μου
1 year, 3 months ago
6

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξή στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, την κοινή της πορεία με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ενώ αποκάλυψε ότι ένας διάσημος ηθοποιός την ερωτεύτηκε και ήθελε να τη ζητήσει σε γάμο.

“Αν σκεφτώ τα παιδικά μου χρόνια και το πώς μεγάλωσα… αν δεν ήμουν αγρίμι, τώρα θα ήμουν σε ένα ψυχιατρείο σίγουρα. Όποιος μεγαλώνει μόνος αγριεύει. Δεν είχα καμία στήριξη αλλά οι γονείς μου ζήτησαν τη στήριξή μου, δεν με άφησαν να σπουδάσω“, τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα και πρόσθεσε:

Με πήραν για λίγα επεισόδια στο Σοφία Ορθή, έπαιζε ο Απόστολος Γκλέτσος εκεί. Τον έβλεπα που με κοιτούσε. Μετά από 1-1μιση μήνα στο γύρισμα μου λέει: να σου πω κάτι πολύ σοβαρά τώρα, με τον Γιάννη δεν έχεις παντρευτεί; Του λέω: όχι και δεν θέλουμε να παντρευτούμε. Και μου λέει: το αποφάσισα, εγώ σε έχω ερωτευτεί, θα πάρω μια ανθοδέσμη και θα πάω να του πω έτυχε να ερωτευτώ τη γυναίκα σου, δεν την παντρεύτηκες εσύ, άσε με να την παντρευτώ εγώ“.

Σχετικά με τις διαφορές που έχει η Δήμητρα Παπαδήμα των 20 με τη σημερινή, η ηθοποιός απάντησε: “Τότε τα κράταγε όλα μέσα της και πάθαινε κρίσεις πανικού, όχι ότι τώρα δεν παθαίνει. Ήταν πολύ των άκρων, είχα τέτοιες τάσεις αυτοκαταστροφής και ακόμα τις έχω. Απλώς τώρα τις έχω περιορίσει, γιατί μιλάω”.

instyle.gr