Δήμητρα Παπαδήμα: Η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό – Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ
2 months, 5 days ago
6

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” την Πέμπτη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι όταν ήταν 13 ετών ήθελε να γίνει καλόγρια, ενώ εξέφρασε την άποψή της για τη θρησκεία και την πίστη.

“Όταν ήμουν 13 ετών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι βλέπουμε όλοι, τα σκέφτηκα πολύ και… Να το πω τώρα αυτό; Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό, παιδιά. Τι να πω τώρα. Από την άποψη ότι μπαίνεις σε ένα κουτί και σε πλάθουν όπως θέλουνε. Και εγώ όταν μπαίνω στο αεροπλάνο κάνω τον σταυρό μου, άλλο όμως η πίστη και άλλο η εκκλησία”, τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα και πρόσθεσε:

“Εγώ πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε μικροί θεοί και ματωμένοι θεοί σε αυτοί τη ζωή γιατί περνάμε τα βάσανα μας. Όλοι χάνουμε πατεράδες και μανάδες και το αντέχουμε. «Θα ξαναπώ ότι η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ γιατί είναι το μόνο υγιές πράγμα, μαθαίνεις από αυτό και σε κάθε σχέση γράφεις ένα βιβλίο οπότε προχωράς. Ενώ πίνοντας, κάνοντας, φτιάχνοντας, μόνο χαλιέσαι”.

instyle.gr