Δήμητρα Παπαδήμα: «Με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο» 14:47
1 year, 1 month ago
6

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.  Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων της, την παιδική της ηλικία, τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά και έναν άνθρωπο της τηλεόρασης, τον οποίο σιχαίνεται.

“Κάποιο λάκκο έχει η φάβα με όλο αυτό που συνέβη με τα πτυχία των ηθοποιών”, τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα αναφορικά με τις κινητοποιήσεις και όσα ζητούν οι ηθοποιοί.

Για την παιδική ηλικία της, η ηθοποιός δήλωσε πως «ήμουν ένα μοναχικό παιδί και ναι ήθελα να γίνω καλόγρια. Μου πέρασε γρήγορα. Μεγάλωσα σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια».

Για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, αλλά τον γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού άργησε και μου είπε «με πήρε ο ύπνος». Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης. Βγαίνω μόνο για τη δουλειά. Τον παίζω λιγάκι.

Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι. Πάντα είχαμε πολύ έντονο το ερωτικό με τον Γιάννη. Τώρα μεγαλώσαμε. Καλά που δεν παντρευτήκαμε. Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα “τι λες ρε; να χρωστάω μετά;”. Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο».

Η Δήμητρα Παπαδήμα ανέφερε στη συνέχεια: «Υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνομαι. Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλείες απ’ το παιδί μου. Δεν μ’ αφήσαν ο Γιάννης και το παιδί να επέμβω. Δεν θα τον καραέκραζα; Να είσαι σε αυτή την ηλικία και να κρατάς; Τι σημαίνει; Ότι είσαι κ#λογερος και είσαι και πατέρας».