Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο Γιάννης τον έφερε σπίτι να μου ζητήσει γονατιστός συγγνώμη»
2 years, 8 months ago
6

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το πιο σοκαριστικό περιστατικό που έχει ζήσει αλλά και πώς την βοήθησε ο σύζυγός της, Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, όταν κάποιος της ρίχτηκε στην αρχή της καριέρας της, έφτασε στο σημείο να τον φέρει σπίτι γονατιστό για να της ζητήσει συγγνώμη.

Η κόρη σας, Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, τι της είπατε;

Της είπα ό,τι έχω ζήσει, τα ξέρει. Δεν ήμουν σύμφωνη, γιατί ήταν μια κοπέλα του 19-20 στο γαλλικό σχολείο που έλεγαν να γίνει γιατρός. Τελείωσε το Πάντειο και μετά μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Πήγε και σε μια σχολή, γιατί δεν την πήραν στο Εθνικό..

Φοβάστε μη βρεθεί αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά;

Δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με τέτοια συμπεριφορά η Θαλασσινή, γιατί δεν τολμούν μέχρι τώρα. Επειδή είναι κόρη γνωστών ηθοποιών; Του Γιάννη καταρχάς, γιατί τον σέβονται.

Ποιο είναι το πιο σοκαριστικό περιστατικό που σας έτυχε;

«Όταν άρχισα να δουλεύω, κάποια στιγμή κάποιος μου ρίχτηκε και μου έσκισε το πουκάμισο. Ο Γιάννης έφτασε στο σημείο να τον φέρει σπίτι γονατιστό για να μου ζητήσει συγγνώμη. Ήμουν τότε σε ευαίσθητη ψυχολογία και ταράχτηκα πάρα πολύ.

Έχετε μια πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα…

Δεν ήμουν πάντα έτσι. Υπήρξα και εγώ 15 χρονών, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από 9 χρονών, το γράφω στο βιβλίο μου. Δεν καταλάβαινα τότε τι συνέβαινε. Το κατάλαβα στα 40 μου, όταν έκανα ψυχανάλυση, μου είπε η ψυχίατρος ότι έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Τότε κατάλαβα γιατί βλέπω αυτά τα όνειρα, η ψυχή μου είναι γεμάτη τρόμο.

Τι όνειρα βλέπετε;

«Ότι όλο με κυνηγούν, ότι προσπαθούν να με αγγίξουν, ότι τρέχω. Έχω δει ότι ήμουν ο Μόγλης και έμενα μόνη μου στο δάσος (γέλια). Αυτό μου έδωσε ώθηση και έγραψα ένα υπέροχο θεατρικό, που το έχω καταθέσει στα κρατικά γραφεία» είπε η Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στο περιοδικό ΧΑΪ.

in.gr