Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Σπάει» τη σιωπή του για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη Περνάει κρίση η σχέση τους;
18 days ago
6

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν πρόσφατα τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους με ένα ρομαντικό ταξίδι στην Σαντορίνη αλλά πέρασαν χωριστά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η κίνησή τους αυτή φούντωσε τις φήμες χωρισμού, με τους followers τους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Το μοντέλο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μέσα από την «Super Κατερίνα» ξεκαθάρισε αν η σχέση του με την influencer περνά κρίση.

«Μια χαρά είμαστε. Το ότι είμαστε ένα ζευγάρι που λίγο πειράζουμε ο ένας τον άλλον δε σημαίνει κάτι. Σε κανένα ζευγάρι δεν είναι όλα ρόδινα…», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και αναφέρθηκε στην μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η αγαπημένη του.

«Δεν πίνουμε νεράκι, δεν προσέχουμε τον εαυτό μας… Επειδή έφτιαξε και ο καιρός πρέπει να βγαίνουμε όλο και περισσότερο έξω, να καταλαβαίνουμε τα όριά μας. Γενικά όταν είσαι και ένας άνθρωπος που είσαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, έχεις πολλές δουλειές, πολλές υποχρεώσεις και θέλεις να τα προλαβαίνεις όλα, ο οργανισμός σου κάποια στιγμή», υπογράμμισε.

Επίσης, μίλησε και για τα διαφορετικά γούστα που έχει με την Ιωάννα Τούνη και τον λόγο που κάποιες φορές επιλέγουν να κάνουν χωριστά διακοπές.

«Εγώ το πολύ lifestlyle η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλω. Έναν άνθρωπο όμως που τον έχω γνωρίσει έτσι, τον σέβομαι. Αφού της αρέσει και εμένα δε με ενοχλεί, είναι λογικό να πάει με τους φίλους της και να περνάει καλά. Γιατί να ζηλέψω;», τόνισε.

in.gr