Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Έχω κλάψει μπροστά σε όλες τις γυναίκες»
6 months, 1 day ago
6

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν εχθές ο Δημήτρης Αργυρόπουλος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσω του My Style Rocks 2.

Ο γοητευτικός εκδότης, ανάμεσα σε άλλα,  μίλησε για τον χωρισμό του με την πρώτη του γυναίκα, τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Είχαμε μια περίοδο με τη Μαρία που γινόταν χαμός. Είχαμε χωρίσει την Αθήνα στα δύο. Υπήρχε μια ένταση στην αρχή που νομίζω είναι λογικό γιατί ο καθένας διεκδικεί κάτι που δεν του το δίνει ο άλλος…

Στους χωρισμούς φταίνε πάντα και οι δύο, αλλά αυτό που βλέπω τώρα, που έχει περάσει ο καιρός, είναι ότι είχες πάρα πολύ εγωισμό και θέλις να πεις ότι εσύ φταις, δεν φταίω εγώ, εσύ μου έψηνες το ψάρι στα χείλη. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά.

Αν δεν ταιριάζεις, χωρίζεις συνήθως από παρεξηγήσεις. Με τη Μαρία στην αρχή ήμασταν δύσκολα, περάσαμε διάφορες φάσεις, αλλά τόσο η Μαρία όσο και εγώ πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ αληθινοί ο ένας στον άλλον και έλεγα αυτό είναι»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον δεύτερο γάμο του, με τη Σήλια Δραγούνη, αλλά και τη λήξη του λέγοντας:

«Διάβαζα το manual και το ξαναδιάβαζα, αλλά…Τρίτο γάμο δεν ξέρω αν θα έκανα. Είμαι σχεσάκιας, μ’ αρέσει να μοιράζομαι. Ο γάμος σιγά-σιγά θα αρχίσει να ΄χανει τη δυναμική του. Πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα, αλλά το event του γάμου μου αρέσει, γιατί είναι όλοι χαρούμενοι».

Ο κριτής του My Style Rocks, επίσης, δεν δίστασε να παραδεχτεί πώς έχει κλάψει μπροστά σε όλες τις γυναίκες της ζωής του: «Έχω κλάψει μπροστά σε γυναίκες, νομίζω σε όλες. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ ευαίσθητοι οι άντρες…Kλαίω πολύ και το χαίρομαι, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να βγάζεις από μέσα σου».

Δείτε τη συνέντευξη του στο video παρακάτω: