Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Συγκινεί για τον θάνατο του πατέρα του – «Έκλαψα πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο»
1 year, 2 months ago
6

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του πατέρα του αποκαλύπτοντας ότι έκλαψε πρώτη φορά ένα χρόνο μετά την κηδεία του.

“Πιστεύω στην συγχρονικότητα, κάτι βαθύτερα μέσα μου, μου έλεγε κάτι άλλο. Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν 23 και πέθανε την πρώτη μέρα της που δούλεψα ως ηθοποιός. Έπρεπε να γυρίσω όμως στην Πάτρα, γιατί εκεί ο πατέρας μου είχε δουλειές και έπρεπε κάποιος να τα αναλάβει για να μην τα δώσουμε κοψοχρονιά”, τόνισε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και πρόσθεσε:

“Τότε ανακάλυψα και εγώ τη δύναμή μου. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά όταν χάνεις τον άντρα σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με τέσσερα παιδιά, έπρεπε να είμαι βράχος. Δεν έκλαψα στην κηδεία του πατέρα μου, έκλαψα για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο. Είναι μια άμυνα νομίζω. Τράβηξε το ζόρι τότε με τους συγγενείς να λένε συνεχώς “Ο Δημήτρης που είναι; τι κάνει; γιατί δεν δουλεύει;. Μεγάλη η πίεση τότε”.

instyle.gr