Δημήτρης Παπανώτας: Η σκληρή απάντηση στον Θοδωρή Μαραντίνη και η υπόδειξη στη Χρηστίδου
1 year, 4 months ago
6

Καλεσμένος σήμερα στο «Τι λέει» βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αποφάσισε να πάρει θέση για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τα σχόλια για την Σίσσυ Χρηστίδου. Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day ζήτησε συγγνώμη, όμως ο δημοσιογράφος είπε από τη μεριά του: «Σιγά μην κάτσω να σκάσω τώρα για αυτό».

Αρχικά αναφέρθηκε στον Παύλο Σταματόπουλο με τον οποίο γνωρίζεται χρόνια. «Για εμπορικούς λόγους το έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος σε αυτά και είναι μια τακτική που ακολουθούσαμε στον ΑΝΤ1, ότι κάθε φορά που είχαμε πρεμιέρα έπρεπε να κάνουμε και ένα σκανδαλάκι. Το πιστεύω απόλυτα. Από τον Παύλο δεν το περίμενα αυτό. Γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του ’90».

Ωστόσο ενδιαφέρον προκάλεσαν όσα ανέφερε για τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ρόλο που παρενέβη.

«Αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους» να μας πει ποιους εννοείς για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείται συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα.

Η λέξη «πρόστυχο» κυρία Χρηστίδου μου σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Αν θέλετε δείτε τι σημαίνει, την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε να είναι σωστό και σοβαρό».