Δημήτρης Πιατάς: «Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου ότι θα γίνει ηθοποιός…»
1 year, 10 months ago
6

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Δημήτρη Πιατά, ο οποίος μίλησε για τη στενή φιλία του με το Θανάση Βέγγο, τη σύζυγό του που δε γελάει με τα αστεία του, και την τρυφερή σχέση με την εγγονή του!

«Δεν ήθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός, έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή επειδή ήμουν σίγουρος ότι δε θα πέτυχω», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ σημείωσε ότι «Δε βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, παθαίνω κατάθλιψη, διαπιστώνω τα λάθη».

«Έχω αρνηθεί δουλειά σε καθημερινή σειρά και το μετάνιωσα γιατί καταρχάς έχασα χρήματα», παραδέχτηκε ο Δημήτρης Πιατάς, ενώ αναφέρθηκε και στη στενή φιλία του με το Θανάση Βέγγο.

«Ο Θανάσης Βέγγος με εχει στοιχειώσει μοναδικά, είχε μια μοναδική καθαρότητα, ήμουν μέχρι το τέλος της ζωής του μαζί του. Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος, στον νεκροθάλαμο έφτασα πριν τους συγγενείς και έκλεισαν την πόρτα και με κλείδωσαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ήμουν ο τελευταίος που θα είχα παράπονο από τη δουλειά, είχα πάντοτε προτάσεις, οι προτάσεις όταν είναι ελκυστικές και ενδιαφέρουσες είναι κουτό να λες όχι», παραδέχτηκε.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε ότι «Όταν γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου δε γελούσε με τα αστεία μου, ακόμα δε γελάει, αλλά με έκανε καλύτερο κωμικό».

«Ο ρόλος του παππού είναι ο καλύτερός μου, η εγγονή μου με αντιμετωπίζει ισότιμα», είπε για την εγγονή του, ενώ μίλησε και για την απόφαση της κόρης του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δε χάρηκα όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου ότι θα γίνει ηθοποιός, αλλά τα ταξίδια τα κάνει ο καθένας με ευθύνη του», είπε, προσθέτοντας ότι «Έγώ συμβουλεύομαι την κόρη μου, το επάγγελμά μου και η υποκριτική μου παλιώνει».

Ο Δημήτρης Πιατάς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η άλλη πλευρά της καταιγίδας» στην «Πειραιώς 260».