Δήμος Αναστασιάδης: «Είχα την Ελένη Μενεγάκη σε αφίσα στο δωμάτιό μου – Δεν της το έχω πει ποτέ» Μεγάλος φαν της παρουσιάστριας ο τραγουδιστής
1 year, 8 months ago
6

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τη Τζένη Θεωνά, μίλησε για την αγάπη του για το τραγούδι, για την καριέρα του αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στα ξεκινήματά του και στις δυσκολίες που έχει συναντήσει στην καλλιτεχνική του πορεία. \

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη

Είχες το όνειρο να γίνεις ροκ σταρ;

Ναι, το είχα! Με θυμάμαι δηλαδή να βλέπω τα βιντεοκλίπ του MTV από την τηλεόραση που είχαν οι γονείς μου στο υπνοδωμάτιό τους, να ανεβαίνω πάνω στο κρεβάτι με την ηλεκτρική κιθάρα και να φαντασιώνομαι ότι παίζω και τραγουδώ μπροστά σε κοινό.

Δύσκολες στιγμές σε αυτή τη διαδρομή υπήρξαν;

Φυσικά! Όταν ήρθα στην Αθήνα, ήθελα να ξεκινήσω δουλειά ως τραγουδιστής και έτσι άρχισα να πηγαίνω σε διάφορες οντισιόν αλλά με απέρριψαν. Επίσης, είχα πάει σε δισκογραφική εταιρεία και μου είπαν «δεν μας αρέσει η φωνή σου, δεν μας κάνεις». Κάποια χρόνια μετά, η ίδια δισκογραφική μού ζήτησε να συνεργαστούμε. Ξέρω όμως πως και οι απορρίψεις μέσα στο πρόγραμμα είναι. Και μπορεί να υπάρξουν ξανά. Για αυτό στη δουλειά μας το πιο σημαντικό που πρέπει να έχει κάποιος είναι το «στομάχι». Να μπορεί να αντέχει την πίεση και την απόρριψη.

  • Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος Αναστασιάδης έγινε αγρότης μαζί με τον γιο του στο χωριό

Στα ξεκινήματά σου είχες κάποιον άνθρωπο να σε συμβουλεύσει;

Κανέναν, πήγαινα τελείως ενστικτωδώς. Με αυτό που εγώ θεωρούσα σωστό και αισθανόμουν άνετα και βολικά να κάνω. Θα έλεγα πως μπήκα λίγο σε αυτό τον χώρο σαν τον Μικρό Εξερευνητή. Με μοναδικό όπλο την αγάπη μου για το τραγούδι και τη μουσική, τίποτα παραπάνω.

Τι αφίσες είχες στο δωμάτιό σου;

Το δωμάτιό μου ήταν λίγο περίεργο επειδή άκουγα από ροκ και παραδοσιακά μέχρι κλασική μουσική. Η κλασική μουσική προέκυψε λόγω του ότι ξεκίνησα 4 χρόνων να μαθαίνω πιάνο στο ωδείο. Συνεπώς, ως παιδί είχα αφίσα από τους Nirvana και τον Μάικλ Τζάκσον μέχρι τον Βασίλη Τσιτσάνη και την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη το ξέρει αυτό;

Δεν έχει τύχει να πάω ποτέ καλεσμένος για να της το πω.

Ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσίασε πρόσφατα το νέο του τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Ακόμα», το οποίο συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video που γυρίστηκε στη Βενετία.

Δείτε το παρακάτω