Δολοφονία φοιτήτριας: Το ΕΘΝΟΣ αποκαλύπτει κατάθεση που ανοίγει ξανά τον φάκελο βιασμού
6 months, 10 days ago
6

Το περιστατικό, που συνέβη τον Νοέμβριο του 2017, αποκάλυψε φίλος της άτυχης φοιτήτριας στην κατάθεσή του για την υπόθεση δολοφονίας.

Τον βιασμό της από τρία άτομα είχε καταγγείλει τον Νοέμβριο του 2017 η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου, όπως αποκαλύπτεται από καταθέσεις του φιλικού περιβάλλοντός της που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας της.

Το «Εθνος» αποκαλύπτει κατάθεση φίλου της άτυχης φοιτήτριας ο οποίος αναφέρεται στο τραγικό περιστατικό: «Εγώ, η θανούσα και η … πήγαμε στο Α.Τ. για να καταγγείλει τον βιασμό της και την παράνομη βιντεοσκόπηση. Η θανούσα και η … εκείνο το βράδυ γνώρισαν τρία άτομα σε ένα μαγαζί. Κάποια στιγμή θέλησαν να φύγουν και άφησαν πρώτη την … στο σπίτι της με αυτοκίνητο και εν συνεχεία πήγαν στο σπίτι της θανούσης. Της ζήτησαν να πιουν καφέ και στη συνέχεια ακολούθησε στο μπάνιο του σπιτιού της σεξουαλική πράξη και με τους τρεις και βιντεοσκόπηση χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η καταγγελία δεν έγινε την ίδια ημέρα στο Α.Τ. Ρόδου αλλά μετά από μία εβδομάδα. Από το Αστυνομικό Τμήμα τής είχαν πει ότι δεν γινόταν κάτι για την περίπτωσή της, διότι είχε περάσει αρκετό διάστημα. Πάντως, μετά από αυτό που της συνέβη δημιουργήθηκε έντονη φοβία».

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr