Ένα σημαντικό μήνυμα θέλησε να περάσει στους διαδικτυακούς της φίλους και followers η Δούκισσα Νομικού μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα καλλονή ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φωτογραφίζεται την ώρα που κάνει γυμναστική και ακούει ταυτόχρονα μουσική! Η ίδια μάλιστα, θέλησε να περάσει και ένα σημαντικό μήνυμα για τα οφέλη της γυμναστικής και για το πόσο την έχει βοηθήσει μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της, του Σάββα και της Αναστασίας.

Η Δούκισσα Νομικού περνά ένα σημαντικό μήνυμα για τη γυμναστική

«Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Μα ποιος είπε αυτή την μπούρδα; Φυσικά και θέλει κόπο. Ο,τι κι αν κάνεις θέλει κόπο. Το αστείο με τη γυμναστική είναι πως ποτέ δε μου άρεσε και όσο ήμουν μικρή βαριόμουν απίστευτα. Από τη στιγμή όμως που έκανα παιδιά, κατάλαβα πόσο καλό κάνει στη μέση, την πλάτη και τον αυχένα μου (που άρχισαν να πονούν από τις ημέρες του θηλασμού αλλά και τις ατελείωτες βόλτες αγκαλιά με τα μωρά). Πλέον, η γυμναστική είναι ο δικός μου προσωπικός χρόνος, η ευχαρίστησή μου. Ακούγεται περίεργο αλλά ναι. Είναι η μοναδική ώρα που κάνω κάτι καλό για εμένα, μόνη μου.Χωρίς κανέναν γύρω μου. Βάζω τη μουσική (oops I did it again) και ξεχνιέμαι…» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.