Δούκισσα Νομικού – Πιο σέξι από ποτέ πριν το ραντεβού με τον σύζυγό της
2 years, 6 months ago
6

Οι γονείς το ξέρουν καλά: Από τη στιγμή που τα παιδιά μπαίνουν στο κάδρο, ο προσωπικός χρόνος που έχει το ζευγάρι εκμηδενίζεται.

Όμως η σχέση θέλει τη φροντίδα της για να διατηρηθεί το πάθος. Για αυτό και έχει σημασία να προσπαθούμε να χωρέσουμε κάπου στο ασφυκτικό μας πρόγραμμα και τον ρομαντισμό.

Αυτό έκαναν και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Και η παρουσιάστρια και μοντέλο δεν έκρυψε τη χαρά της για αυτό από τους followers της.

Η Δούκισσα Νομικού διατηρεί πολύ δυνατή παρουσία στα social media όπου μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινή της ζωή.

Και χθες την είδαμε στην ανάρτησή της να λάμπει λίγο πριν την έξοδο με τον αγαπημένο της.

Φορώντας ένα σέξι, μαύρο oufit με βαθύ ντεκολτέ και κόκκινο κραγιόν που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το ούτως ή άλλως πανέμορφο πρόσωπό της, η Δούκισσα έβγαλε μια από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Βραδιά ραντεβού με τον αγαπημένο μου #dinner #justthetwoofus».

Λίγο αργότερα, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε και ένα story για να μοιραστεί με τους followers της τον έρωτα που συνεχίζει να αισθάνεται για τον σύζυγό της – αλλά και την ελπίδα της ότι αυτός θα κρατήσει για πάντα.

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη παρουσιάστρια ανάρτησε τη φωτογραφία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που περπατά στον δρόμο αγκαλιασμένο, σημειώνοντας επάνω της τη λέξη «Mood».

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία, είναι παντρεμένο από τις 10 Ιουνίου του 2017, σε έναν παραμυθένιο γάμο στο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στη Μύκονο.

Η Δούκισσα Νομικού πραγματικά έλαμπε φορώντας το νυφικό της, δημιουργία της Celia Kretharioti.

Θυμηθείτε τη Δούκισσα νύφη: