Δούκισσα Νομικού τέλος από το Πρωινό: 14 ημέρες… άντεξαν με τον Λιάγκα, οι μπηχτές στον αέρα κι ο καβγάς
1 year, 7 months ago
6

Μόλις 14 ημέρες μετά την πρεμιέρα στον «Πρωινό» του Ant1, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από την πρωινή ζώνη.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία ήταν το νέο πρόσωπο που βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του καναλιού με την Φαίη Σκορδά, φαίνεται πως διέκοψε ξαφνικά την συνεργασία της. Συγκεκριμένα τη φημολογία πυροδότησε η ξαφνική απουσία της Δούκισσας Νομικού την Παρασκευή από την εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δούκισσα Νομικού: Η συμφωνία για την εμφάνισή της στο ψυχαγωγικό κομμάτι και η πρεμιέρα

Ειδικότερα σύμφωνα με ρεπορτάζ του TLIFE, έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια έπειτα από μια σύγκρουση που είχε με τον έτερο παρουσιαστή εξέφρασε την επιθυμία της να αποδεσμευτεί οριστικά μετά από 14 μόλις μέρες που βρισκόταν στη θέση αυτή.

Υπενθυμίζουμε πως στις 5/9 το «Πρωινό» έκανε πρεμιέρα με την Δούκισσα Νομικού ωστόσο να μην εμφανίζεται στο πρώτο μέρος της εκπομπής αλλά λίγα λεπτά μετά τις 11.30. «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1» είχε πει τότε μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Δούκισσα Νομικού

Έτσι, ακριβώς κύλησαν και οι επόμενες οι ημέρες με τους ρόλους να είναι ευδιάκριτους και η Δούκισσα να εισέρχεται στο πλατό μετά το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής. Πέρα από την δεύτερη μέρα μετά την πρεμιέρα, όπου λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε μόνη στο «τιμόνι» της παρουσίασης.

Συγκεκριμένα από την ημέρα της πρεμιέρας, η παρουσιάστρια έμπαινε πάντα στο πλατό μετά τις 11.00 και αφού σχολίαζε κάποια θέματα ψυχαγωγίας με τον Γιώργο Λιάγκα και την υπόλοιπη ομάδα, πήγαινε στην κουζίνα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, όπου και πάλι ήταν παρών ο παρουσιαστής.

 

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που έφερε την αμηχανία της Δούκισσας

Ακόμη και όταν ο Γιώργος Λιάγκας έριξε μια κάπως… προκλητική ατάκα την ώρα της μαγειρικής, η Δούκισσα Νομικού αντέδρασε με χιούμορ μιας και είχε καταλάβει πως ο τρόπος του συμπαρουσιαστή της είναι πιο καυστικός.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στη Δούκισσα Νομικού όταν εκείνη του πρόσφερε λίγο από το φαγητό που ετοίμαζε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» είχε απαντήσει η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά λέγοντας, «Και κάτω μου» κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια και την Δούκισσα Νομικού να πάει να κρυφτεί πίσω από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Έμενε ωστόσο μόνη της την ώρα των ζωδίων μαζί με τη Λίτσα Πατέρα ενώ στη συνέντευξη, την οποία έκαναν από κοινού με τον Γιώργο Λιάγκα, ο χρόνος για ερωτήσεις που της δινόταν ήταν και πάλι κάπως περιορισμένος.

Τα δάκρυα της Δούκισσας Νομικού την ώρα των ζωδίων

Η επόμενη εβδομάδα έφτασε και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα (Δευτέρα 19/9 και Τρίτη 20/9, η παρουσιάστρια είχε μπει στο πλατό από την έναρξη της εκπομπής λόγω της κηδείας της Ελισάβετ) μέχρι την Τετάρτη 22/9, μια ημέρα μετά η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε να είναι αρκετά προβληματισμένη.
Την ώρα μάλιστα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και αναφερόταν στα επαγγελματικά διλήμματα του δικού της ζωδίου, βούρκωσε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι της.

 

Θυμίζουμε, ότι η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Παρασκευή, κάτι που δε συνέβη ποτέ. Ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό κάνοντας μια πολύ σύντομη αναφορά στο πρόσωπό της.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε» ήταν τα λόγια του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γίνονται διαπραγματεύσεις, μεταξύ της Δούκισσας Νομικού και του σταθμού ώστε να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην εκπομπή. Εκείνη έχει θέσει κάποιους όρους και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

 

enimerotiko.gr