Dove και Veet απαντούν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου
2 years, 9 months ago
6

Συνεχίζεται ο σάλος για τις δηλώσεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η κ. Λατινοπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media με λεζάντα “η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”. “Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί και να μην αρέσουν, αλλά το αφήνω έξω το κομμάτι των ανδρών. Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα” περιγράφει μεταξύ άλλων.

Μετά την ανάρτησή της τα σχόλια έπεσαν “βροχή” στα social media, ενώ στην Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησαν εμμέσως πλην σαφώς δύο εταιρείες με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

“Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ” ανέφερε σε ανάρτησή της η Dove, ανεβάζοντας φωτογραφία με το εξής μήνυμα: “Με τρίχες, χωρίς τρίχες, με ερεθισμούς, με σημάδια. Με κυτταρίτιδα, με ραγάδες, με περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Γυμνασμένη ή αγύμναστη. Δεν έχει σημασία. Δικό σου σώμα, δική σου επιλογή”.

 

 

 

 

Αντίστοιχη ανάρτηση και η Veet που ειδικεύεται στα προϊόντα αποτρίχωσης. “Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!” ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτηση social media, ενώ επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία στη σελίδα με το μήνυμα “Αποτρίχωση ή τριχοφυΐα; Δεν μας πέφτει λόγος. Η επιλογή είναι δική σου”.