Δράση και σασπένς στο Mega Cinema
2 years, 10 months ago
6

Δράση, σασπένς αλλά και τρυφερά μαθήματα ζωής είναι τα συστατικά του κινηματογραφικού μενού αυτής της εβδομάδας στο MEGA CINEMA.

Τετάρτη 26 Μαΐου στις 22:00

H περιπέτεια «Baby Driver» σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ, με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών θα μεταδοθεί την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 22:00. Ο Μπέιμπι (Άνσελ Έλγκορτ), είναι ένας νεαρός χαρισματικός οδηγός, που δουλεύει για τον αρχηγό μιας συμμορίας τον Ντοκ (Κέβιν Σπέισι) και ειδικεύεται στο να φυγαδεύει ληστές. Χρησιμοποιεί συνεχώς ακουστικά, λόγω ενός προβλήματος ακοής που αντιμετωπίζει από μικρό παιδί και σχεδιάζει κάθε απόδραση με βάση το ρυθμό των τραγουδιών που προτιμά να ακούει. Η γνωριμία του με την Ντέμπορα (Λίλι Τζέιμς), του δίνει κίνητρο να αλλάξει τη ζωή του και να τα αφήσει όλα πίσω. Η ταινία ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ και για Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας για τον Άνσελ Έλγκορτ. Στο ρόλο του αυθόρμητου και εκρηκτικού Μπατς, ο Τζέιμι Φοξ. Δράση, μουσική, ταχύτητα και έρωτας σε μία ταινία που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το βράδυ της Τετάρτης. Πρωταγωνιστούν: Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Τζον Χαμ, Λίλι Τζέιμς, Τζέιμι Φοξ, ‘Ιζα Γκονζάλες. 

Πέμπτη 27 Μαΐου στις 23:20

Το αστυνομικό θρίλερ «Συλλέκτης Οστών» με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και την Αντζελίνα Τζολί έρχεται στο MEGA CINEMA την Πέμπτη στις 23:20. ‘Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν, αφήνοντας «ιδιαίτερα» ίχνη στον τόπο του κάθε εγκλήματος, δυσχεραίνοντας τις έρευνες της αστυνομίας. Ο καλύτερος αστυνομικός και εγκληματολόγος Λίνκολν Ράιμ, τον οποίο υποδύεται ο σπουδαίος Ντένζελ Ουάσινγκτον, αναλαμβάνει να αποκρυπτογραφήσει τα ίχνη αυτά, παρότι ένα σοβαρό ατύχημα, που του συνέβη εν ώρα υπηρεσίας, τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι. Ο Ράιμ προτείνει στην Αμίλια Ντόναχι (Αντζελίνα Τζολί) μια ικανή νεαρή αστυνομικό, να συνεργαστούν για να προλάβουν το επόμενο χτύπημα του δολοφόνου. Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα, Μάικλ Ρούκερ, Μάικ Μακ Γκλόουν, Λούις Γκάζμαν, Λίλαντ ‘Ορσερ. 

Κυριακή 30 Μαΐου στις 14:00

Η δυναμική περιπέτεια, «Driven» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και φόντο τον συναρπαστικό κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Τζο Τάντο (Σιλβέστερ Σταλόνε), ένας βετεράνος ραλίστας επανέρχεται στην ενεργό δράση. Στόχος του είναι να καθοδηγήσει προς τη νίκη τον ταλαντούχο, αλλά άπειρο νεαρό οδηγό Τζίμι Μπλάι (Κιμ Παρντού), ο οποίος έχει πιεστεί από τον φιλόδοξο ατζέντη και αδερφό του και την σχέση του με τη Σοφία (Εστέλα Γουόρεν). Ο Τζο Τάντο, που κουβαλάει το δικό του σκοτεινό παρελθόν, εμφανίζεται στη ζωή του και τον βοηθάει να σταθεί στα πόδια του και να κερδίσει την αυτοεκτίμηση του. Σε αυτόν τον αγώνα ζωής όμως και οι δύο θα βγουν νικητές. Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Εστέλα Γουόρεν, Μπαρτ Ρέινολντς, Κιπ Παρντού, Τιλ Σβάιγκερ, Τζίνα Γκερσόν, Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ. 

Κυριακή 30 Μαΐου στις 22:10

Τη συναρπαστική ταινία επιστημονικής φαντασίας «Το 5ο Κύμα» θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή στις 22:10. Τέσσερα καταστροφικά και φονικά κύματα ερημώνουν τη γη. Ένας από τους τελευταίους επιζώντες, η νεαρή Κάσι (Κλόε Γκρέις Μορέτζ), ψάχνει απεγνωσμένα τον μικρό της αδελφό της, που έχουν απαγάγει οι εξωγήινοι, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τη γη αποικία τους. Λίγο πριν το πέμπτο και πιο καταστροφικό κύμα, θα συναντήσει ένα πρόσωπο κλειδί που φαντάζει ως η τελευταία της ελπίδα. Θα τα καταφέρει; Πρωταγωνιστούν: Κλόε Γκρέις Μορέτζ, Μάικα Μονρό, Λίβ Σράιμπερ, Νικ Ρόμπινσον, Άλεξ Ρόι, Μαρία Μπέλο.

Κυριακή 30 Μαΐου στις 00:30

Η ξεχωριστή κωμωδία τρόμου «Zombieland» με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών και σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλάισερ, θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 00:30. Δύο άνδρες, ο Κολόμπους (Τζέσι Άιζενμπεργκ) και ο Ταλαχάσι (Γούντι Χάρελσον), παλεύουν για να επιβιώσουν σε ένα κόσμο κυριευμένο από ζόμπι. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Γουίτσιτα (Έμμα Στόουν) και την Λιτλ Ροκ (Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν) που επίσης έχουν γλιτώσει από την επιδρομή των ζόμπι. Τώρα θα πρέπει να καταλάβουν τι πραγματικά είναι χειρότερο: να βασιστούν ο ένας στον άλλον, ή να υποκύψουν στα ζόμπι;

Πρωταγωνιστούν: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Έμμα Στόουν, Γούντι Χάρελσον, Μπιλ Μάρεϊ, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA!

#MegaCinema

#BabyDriver #BoneCollector #Driven #The5thWave #ZombieLand

in.gr