Δύναμη ο Πάνος Ζάρλας: Η απάντηση στον πρώην της Στέλλας Μιζεράκη για την ημέρα της Μεταμορφώσεως
11 months, 5 days ago
6

Όλο και περισσότερες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τους νικητές του Power of Love , Πάνο Ζάρλα και Στέλλα Μιζεράκη να έχουν χωρίσει.

Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια εστιατορίου στην Κηφισιά όπου τους συνάντησε η κάμερα του Happy Day και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκαν για τις φήμες,.«Πολλά λέγονται και γράφονται, την αλήθεια την ξέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι. Δε μπορεί να τη ξέρει κάποιος άλλος», απάντησε η ξανθιά καλλονή με τον Πάνο Ζάρλα να συμπληρώνει «Όταν θα χωρίσουμε θα βγούμε να το πούμε εμείς. Το ότι υπάρχουν κάποιοι καβγάδες εντάξει υπάρχουν σε όλα τα σπίτια».

Φυσικά δε θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον Πάνο και για τη δήλωση του Γιάννη Λεβεντάκη– πρώην σύντροφο της Στέλλας- πως πλέον η πρώην παίτκρια του reality γιορτάζει της Μεταμορφόσεως.

«Εντάξει τον Γιάννη δε τον ξέρω προσωπικά. Από ότι μου έχει πει η Στέλλα αυτό είναι το χιούμορ του. Δε με ενόχλησε. Είμαι νυν δεν είμαι πρώην. Πραγματικά ήταν πάρα πολύ όμορφη πίσω από όλα αυτά, το μακιγιάζ, τους φακούς, το άξιζε. Δείτε τη τώρα», απάντησε ο πρώην παίκτης του Power of Love. Κι εμείς του δίνουμε τα εύσημα για τη στάση του…

Δείτε το απόσπασμα