Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου: «Φοβήθηκα. Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, να μου κάνει τέτοια ζημιά;»
2 years, 5 months ago
6

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπής της την Τρίτη.

 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram και αποκάλυψε ότι κάποιος άγνωστος της χάραξε με κλειδί το αυτοκίνητο.

Η παρουσιάστρια δεν είχε συνειδητοποιήσει τη ζημιά στο αυτοκίνητό της και το αντιλήφθηκε όταν έφτασε κάτω από το σπίτι της.

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στο περιστατικό και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

 

«Μιας και μιλάμε για τοξικότητα θέλω να σας πάω σε αυτό που μου συνέβη χθες… Το μοιράστηκα στο Instagram πιο πολύ γιατί φοβήθηκα. Να σας πω την αλήθεια έχω πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, το ήθελα χρόνια. Πήγαινε καλά η δουλειά μου, το πήρα με πολλή αγάπη και πολύ κόπο. Δεν είμαι η καλύτερη οδηγός του κόσμου, αλλά εντάξει το προσέχω πολύ.

Μένω στα βόρεια προάστια οπότε το πρωί που φεύγω από το σπίτι, βλέπω μια γρατζουνιά αλλά επειδή είχα αργήσει δεν έδωσα σημασία. Φτάνω στο κανάλι, κάνω την εκπομπή, δεν δίνω σημασία στο αμάξι. Προς Θεού δεν συνέβη τίποτα στο κανάλι να το διευκρινίσω. Υπάρχει εξαιρετική ασφάλεια.

Καινούργιου

 

Σταμάτησα να βάλω βενζίνη και με ρωτάνε “Τι συνέβη κ. Καινούργιου;”. Κατεβαίνω και βλέπω ότι το αμάξι μου είναι χαραγμένο με κατσαβίδι όλο γύρω γύρω. Με πολύ αιχμηρό αντικείμενο. Προσπάθησαν να μου ξηλώσουν και τον προφυλακτήρα. Αρχικά με φόβισε γιατί λέω για ποιον λόγο τόση τοξικότητα; Κάποιος χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, να θέλει να μου κάνει ζημιά με τέτοιο τρόπο; Στεναχωρήθηκα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο

enimerotiko.gr