Αίας Μανθόπουλος για Ειρήνη Παπά: «Ο θάνατος της θείας μου είναι πλήγμα για τον παγκόσμιο πολιτισμό»
1 year, 7 months ago
6

Η Ειρήνη Παπά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών και βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η σπουδαία ηθοποιός, η οποία είχε διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα με την υγεία της.

Ο ανιψιός της, Αίας Μανθόπουλος, τον οποίο θυμάται το κοινό από τον ρόλο του στους «Δύο Ξένους», μίλησε για εκείνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η Ειρήνη ήταν ένα πλάσμα έξω από τα όρια της Ελλάδας, ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα. Έλαμπε με το ήθος της, το θάρρος της και την αγάπη της για την Ελλάδα» δήλωσε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος δεν είχε συχνά επικοινωνία μαζί της, καθώς έλειπε στο εξωτερικό και δεν γνώριζε καν ότι η θεία του αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

«Τον τελευταίο καιρό έλειπα στο εξωτερικό. Έχω επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες μόνο. Έλειπα τουλάχιστον ένα τρίμηνο, λόγω μιας επιχείρησης που έχω στο εξωτερικό και δεν γνώριζα για τα θέματα της υγείας της. Είχα άλλα θέματα κι εγώ, δεν είχα επικοινωνήσει μαζί της, βρισκόμουν σε επαγγελματικές δυσκολίες. Ο θάνατός της είναι πλήγμα για τον παγκόσμιο πολιτισμό» τόνισε κλείνοντας.

 

protothema.gr