Έχει πάντα στην τσάντα της μόνο ένα πpάγμα: Τα φαγητά που έκοψε μαχαίρι η Βίκυ Καγιά και έχει κορμάρα στα 43
1 year, 11 months ago
6

Η Βίκυ Καγιά, στα 43 της χρόνια και μετά από δύο γέννες, διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, κόβοντας ένα πράγμα από τη διατροφή της.

 

Ειδικότερα, το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει.

Τα σνακ που κουβαλάει πάντα στην τσάντα της η Βίκυ Καγιά

Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχει την καλύτερη σχέση με τη γυμναστική, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Έτσι, τον χειμώνα, κάνει αποδράσεις στα βουνά και το καλοκαίρι, κολυμπάει πολλές ώρες στη θάλασσα.

Στις βραδινές εξόδους με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

 

Τι περιέχει η διατροφή της Βίκυς Καγιά και έχει αυτό το κορμί

Smoothie με φρούτα εποχής, δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.

Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα, χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες. Το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.

Ξηροί καρποί – (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια), προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.

 

enimerotiko.gr

Φιλέτο σολομού με λαχανικά. Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Βίκυ Καγιά κορμί