«Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του»
5 months, 30 days ago
6

Η Ζόζεφιν ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο ότι στην Ελλάδα έχουν την τάση να παρεξηγούν και να κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη δική της εμπειρά αποκαλύπτοντας πως πολλές φορές την έχουν κατηγορήσει ότι έκανε σχέση με κάποιον για τα λεφτά του.

«Στις σχέσεις μου έψαχνα την πατρική φιγούρα, αλλά όχι σε ηλικία, αλλά σαν ασφάλεια. Και δεν μιλάω για λεφτά. Το μπερδεύουν πολλοί άνθρωποι αυτό… Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του. Είχε γραφτεί σε κάποια άρθρα. Εδώ πέρα τους αρέσει να βάζουν τίτλους, οπότε έχω διαβάσει πολλές φορές ανακρίβειες.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δήλωση της που είχε παρεξηγηθεί:

«Είχα πει ότι είμαι ένα απλό κορίτσι που ζει σε 100 τμ και το είχαν κατακρίνει όλοι. Δεν παίρνω τα λεφτά κάποιου άλλου, μόνη μου δουλεύω, μόνη μου συντηρούμαι. Βιώνω και εγώ την δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας. Κάνω τρεις δουλειές, δεν κάθομαι όλη μέρα και μου έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό, κάνω ό,τι δουλειά μου έρχεται και μπορώ να την κάνω.»

Δείτε το απόσπασμα