«Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά δεν θα το κάνω»
4 months, 28 days ago
6

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει αν και δεν ενσαρκώνουν πάντα τους «κάλους» να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας τον ρόλο που έχει ο έρωτας στην ζωή του αυτή την περίοδο, την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει μέχρι σήμερα αλλά και στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Έχετε δηλώσει ότι στο παρελθόν αναγκαστήκατε να μιλήσετε για τη σεξουαλική σας ταυτότητα. Για ποιον λόγο;

Δεν έχω αναγκαστεί ποτέ και για κανέναν λόγο να μιλήσω για κάτι. Ο «εξαναγκασμός» δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μου. Επίσης, δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σεξουαλική μου ταυτότητα. Όταν το κάνω, το κάνω όταν νομίζω και εκεί που νομίζω. Εσείς, προφανώς, αναφερόσαστε σε ένα κίτρινο σχόλιο εντύπου που με ανάγκασε να υποβάλλω μήνυση, την οποία και κέρδισα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εσάς μέχρι σήμερα;

Όταν πέθανε ένας αγαπημένος μου συμμαθητής στα 33 του χρόνια και όταν πέθανε ο πατέρας μου. Με την οριστική απώλεια είναι δύσκολο να εξοικειωθώ, όσο κι αν κάποιες στιγμές εξακολουθούν να ζουν μέσα μου.

Σκεφτήκατε ποτέ να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Ναι, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω πολύ ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης και θα ήθελα να του συμπαραστέκομαι συνεχώς και να το παρακολουθώ στενά σε όλες τις φάσεις της ανατροφής και διαπαιδαγώγησής του, πράγμα το οποίο είναι αδύνατον με τις υποχρεώσεις που έχω.

Είστε ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Εδώ και αρκετά χρόνια.