«Έχουν χωρίσει…»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού στον αέρα της εκπομπής, μετά από καιρό
1 year, 5 months ago
6

Μια αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο.

 

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες η γνωστής ηθοποιός, ερωτηθείσα για τον Πάνο Βλάχο και το ενδεχόμενο συνεργασίας του, η παρουσιάστρια του «Happy Day», δήλωσε πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τι δήλωσε στις κάμερες για τον Πάνο Βλάχο

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια. Η ίδια μεταξύ άλλων απάντησε στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ: «Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» είπε αρχικά ενώ όταν ρωτήθηκε αν καμαρώνει τον Πάνο Βλάχο στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» απάντησε: «Την έχω δει τη σειρά, ναι».

«Δε με φωνάζουν πια με το όνομα του ρόλου μου από τη Μουρμούρα. Δεν επιδιώκω την παρουσίαση. Δε μπορώ να ελέγξω το τι θα γραφτεί για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα πω και εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για αυτά. Μόλις έκανα μια ταινία στην Αμερική και γύρισα. Δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες για διεθνή καριέρα» πρόσθεσε.

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τους Πάνο Βλάχο και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Μετά το τέλος των δηλώσεών της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα του Happy Day:

 

«Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Los Angeles, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram».

Enimerotiko.gr