Έδωσε την απάντηση της η Βανδή: Ποζάρει στην αγκαλιά του Μπισμπική, μετά τον σάλο με τις σκηνές με την Ζέτα
1 year, 5 months ago
6

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη, σε βραδινή τους έξοδο στον Πειραιά, παρέα με τον Μανώλη Κονταρό.

 

Ειδικότερα, το ερωτευμένο ζευγάρι και ο κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκαν στην Ψαρόσκαλα, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να αναρτά σχετικό στιγμιότυπο στα stories του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στη φωτογραφία, η Δέσποινα Βανδή κάθεται στα πόδια του, κρατώντας τον αγκαλιά, ενώ ακριβώς δίπλα τους βρίσκεται ο Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Μάλιστα, ο ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Για κάθε φίλο αληθινό θα πω δυο λόγια μόνο, να ‘ναι καλά περήφανος να τονε καμαρώνω», θέλοντας να χρησιμοποιήσει μια κρητική μαντινάδα, προκειμένου να εκφράσει τη φιλία του με τον Μανώλη Κονταρό.

 

Η ανάρτηση του ηθοποιού έρχεται μετά τη σκηνή που έχει με την ηθοποιό Ηλιάνα Μαυρομάτη, στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία έφερε και το αναμενόμενο τρολάρισμα στη Δέσποινα Βανδή.

Το νέο ειδύλλιο του Στρατή και της Ζέτας, έκανε τους χρήστες του Twitter να τρολάρουν, δίχως τέλος, την σύντροφό του Βασίλη Μπισμπίκη και τα σχόλια ήταν επικά, στέλνοντας μηνύματα στην τραγουδίστρια να μην ζηλέψει, γιατί όλα στην τηλεόραση είναι απλά ψέματα.

Το τρολάρισμα της Δέσποινας Βανδή στο Twitter

Τα σχόλια στο Twitter για τη Δέσποινα Βανδή

Τα σχόλια στο Twitter για τη Δέσποινα Βανδή

 

Enimerotiko.gr