Έφη Παπαθεοδώρου: «Δεν ήθελα να πάρω μέρος στο Παρά Πέντε»
1 year, 7 months ago
6

Η Έφη Παπαθεοδώρου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Θεοπούλα, στο «Παρά Πέντε».

Η σειρά του MEGA προβλήθηκε από το 2005 ως το 2007 και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Το σενάριο υπέγραφε ο Γιώργος Καπουτζίδης, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό άπειρες ατάκες και ιστορίες που θυμόμαστε μέχρι και σήμερα.

  • Διαβάστε επίσης: Σοκαριστική εξομολόγηση από την «Θεοπούλα» – Δεν μπορώ να παίξω τη ζωή μου κορόνα γράμματα

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό 7 Μέρες Tv μίλησε για τη Θεοπούλα και τη συμμετοχή της στο σίριαλ και μάλιστα όπως αποκάλυψε αρχικά δεν ήθελε αρχικά να πάρει μέρος σε αυτό, αλλά την έπεισε η Ειρήνη Κουμαριανού, με την οποία ήταν κολλητές στη σειρά.

«Ο Καπουτζίδης αξίζει πολλά»

«Αγάπησα πολύ τον κόσμο μέσα από αυτή τη σειρά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μού έκανε πάρα πολύ καλό, όπως και σε όλους τους άλλους ηθοποιούς και πρέπει να του έχουμε αιώνια ευγνωμοσύνη. Στη ζωή μου είχα παίξει πολύ θέατρο αλλά δεν είχα αυτό που λέμε ευρύτερη αναγνώριση και προβολή», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Με το «Παρά πέντε» ήρθε για μένα το κατάλληλο τάιμινγκ. Και να σκεφτείτε ότι δεν ήθελα να πάρω μέρος στη σειρά και η μακαρίτισσα η Ειρήνη μου είπε, «Έφη μην πεις όχι, αυτός είναι ο ρόλος της ζωής σου»».

Επίσης, η Έφη Παπαθεωδώρου αναφέρθηκε σε μία πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Συνάντησα τυχαία τον Γιώργο πρόσφατα σε ένα θεατρικό πολυχώρο. Αυτός έκανε πρόβες για μια θεατρική παράσταση και εγώ γυρίσματα για τα «Νούμερα», μια σειρά στην ΕΡΤ με τον Φοίβο Δεληβοριά όπου υποδύθηκα ως γκεστ τη μάνα του Σταμάτη Κραουνάκη. Με βλέπει, λοιπόν, ο Γιώργος και πέφτει στην αγκαλιά μου. Φιλιά, γέλια… Αξίζει πολλά αυτό το παιδί, αγωνίζεται και για μια καλύτερη κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

in.gr