Έφη Πίκουλα: «Θα ήταν ιεροσυλία, όσο ζούσε η Αλίκη να πάρω το επίθετο του άντρα μου και να με λένε Βουγιουκλάκη»
21 days ago
6

Η Έφη Πίκουλα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και στη Μένια Κούκου, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα #metoo.

 

Η άποψη της Έφης Πίκουλα για το #metoo

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ. Στην δική μου εποχή ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, δεν γινόταν τίποτα. Αυτό το πιστεύω. Μια φορά κάτι πήγε να γίνει με έναν σκηνοθέτη που έκλεισε την πόρτα στο γραφείο του, αλλά ήμουν τόσο επιθετική, που τον απώθησα κι έφυγα».

Και συμπληρώνει η Έφη Πίκουλα «αν και από τις δύο πλευρές αντιμετωπίζεται λογικά και υπεύθυνα, δεν θα γίνονται αυτά. Έχω ακούσει πάρα πολλά. Πήγε λέει το βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη για να της διαβάσει το κείμενο. Βράδυ πας στο σπίτι του; Φταίει αυτός ή εσύ;».

 

Γιατί η Έφη Πίκουλα δεν πήρε το επίθετο Βουγιουκλάκη

Σχετικά με τις συμπεριφορές των κατηγορούμενων ηθοποιών, η Έφη Πίκουλα επεσήμανε «ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές. Όσο ζούσε η Αλίκη ήταν ιεροσυλία να πάρω το επίθετο Βουγιουκλάκη».

enimerotiko.gr