Έφη Ρασσιά: Ξεσπά η ανιψιά του Χάρη Ρώμα – «Η λάσπη φτιάχνεται φτηνά»
3 years, 1 month ago
6

Η ηθοποιός Έφη Ρασσιά υπερασπίστηκε δημόσια τον Χάρη Ρώμα, με μια σκληρή ανάρτησή της στο Facebook

Το ξέσπασμα της Έφης Ρασσιά, ανιψιάς του Χάρη Ρώμα, προκάλεσε δημοσίευμα εφημερίδας που έκανε λόγο ότι σύντομα ο πασίγνωστος ηθοποιός θα δεχθεί και ο ίδιος καταγγελίες για παρενόχληση.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο, συνοδευόταν μάλιστα από μια φωτογραφία του ηθοποιού και σεναριογράφου, στην οποία απεικονίζονταν ο ίδιος με ένα μικρό παιδί.

Η νεαρή ηθοποιός, υπερασπίστηκε δημόσια τον Χάρη Ρώμα, με μια σκληρή ανάρτησή της στο Facebook.

Αναλυτικά η Έφη Ρασσιά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα κείμενο για να υπερασπιστώ τη Ζέτα Δούκα, λέγοντάς σας ότι είμαι σίγουρη γι’ αυτήν την γυναίκα.

Σήμερα, θέλω να κάνω το ίδιο για το θείο μου, το Χάρη Ρώμα, μια και «η ακηδεμόνευτη ορθόδοξη πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων» ή αλλιώς… <<ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ>> μου δίδαξε πώς βιοπορίζεσαι ρίχνοντας λάσπη.

Το λέω αυτό γιατί – ναι, το ομολογώ! – πήρε και τα δικά μου 0,90€ στην προσπάθειά μου να διαβάσω στο εσωτερικό της εφημερίδας τα στοιχεία που δικαιολογούν το πρωτοσέλιδό της.

Φυσικά, δεν κατάλαβα τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο.

Σίγουρα ο θείος μου δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση γιατί έχει μάθει να πολεμά, όμως εγώ θέλω να σας πω, όπως έκανα και για τη Ζέτα, πόσο σίγουρη είμαι γι’ αυτόν, την εντιμότητα, την ακεραιότητά του, αλλά και για την αγάπη του για τους ανθρώπους.

Αν αυτό που συνέβη σήμερα με ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ είναι το τίμημα για τη στάση που κράτησε από την αρχή της ιστορίας με την κυρία Μπεκατώρου μέχρι και αυτή τη στιγμή, εγώ θα είμαι δίπλα του μέχρι το τέλος.

Και ναι, καθώς γράφω αυτά, συνειδητοποιώ ότι η λάσπη φτιάχνεται φτηνά αλλά για να ριχτεί μάλλον πληρώνεται ακριβά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έφη Ρασσιά: