Έγινε 12 χρονών και πιο ψηλός από την μαμά του: Ο γιος της Μαρίας Σαράφογλου, μεγάλωσε και είναι κούκλος
1 year, 10 months ago
6

Μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Δημήτρη, δημοσίευσε στο Instagram η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Μαρία Σαράφογλου.

 

Αφορμή στάθηκε το τέλος της σχολικής χρονιάς όπου ο γιος της αποχαιρέτησε το Δημοτικό και ετοιμάζεται πλέον για το Γυμνάσιο. Ο Δημήτρης είναι 12 ετών, ψηλός και κούκλος.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, βλέπουμε μητέρα και γιο έξω από το σχολείο να αγκαλιάζονται και να ακουμπούν τρυφερά τα κεφάλια τους.

«Πάντα να κουβαλάς αγάπη μέσα στην καρδιά σου, πάθος στο πνεύμα σου και πίστη στη δύναμή σου. Είμαι τόσο περήφανη για σένα αγόρι μου, για τη γενναιοδωρία σου, την καλοσύνη σου, την εξυπνάδα σου και την δύναμη να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Να θυμάσαι ότι η κάθε μεγάλη διαδρομή πάντα ξεκινάει με ένα βήμα. Στην αρχή φαίνεται αδύνατη μέχρι να την πραγματοποιήσεις. Μόνο μια ευχή θα σου δώσω: Η αγάπη που θα δίνεις να είναι αυτή που εισπράττεις» σημείωσε η Μαρία Σαράφογλου.

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Σαράφογλου με τον γιο της, Δημήτρη

 

 

«Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή, ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του. Στο σχολείο είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα. Για παράδειγμα ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που είναι σαφή και τα όχι του και τα θέλω του. Από μικρός έχει άποψη», είχε δηλώσει η Μαρία Σαράφογλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The 2 night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

«Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Το πιο γλυκό πράγμα που έκανε ο γιος μου είναι πέρσι πριν ταξιδέψω στο Λονδίνο, πήρε το σημειωματάριό μου και έγραψε “μανουλίτα θέλω να προσέχεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπώ πολύ βελούδινη μαμά μου, είσαι η πιο γλυκιά και η πιο χαδιάρα”», είχε πει σε άλλη συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος έχει αποκτήσει τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της επίσης δημοσιογράφο, Αντώνη Αλαφογιώργο.

enimerotiko.gr