Είναι απίθανη! Με ποιον τρόπο η πριγκίπισσα Σάρλοτ καλωσορίζει τους καλεσμένους όταν φτάνουν στο παλάτι
7 months, 6 days ago
6

Μπορεί ο νεότερος απόγονος των Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, ο Λούις, να έχει απασχολήσει περισσότερο τα media με τον πρόσφατο ερχομό του, η Σάρλοτ όμως παραμένει η χαριτωμένη μικρή της γαλαζοαίματης παρέας και για πολλούς ο κλώνος της Ελισάβετ -η ομοιότητα τους το δικαιολογεί.

Με αυτοπεποίθηση που ταιριάζει σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, η τρίχρονη Σάρλοτ ξεχωρίζει σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Την είδαμε στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να είναι ο αρχηγός ανάμεσα σε όλα τα παρανυφάκια στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Μάλιστα μια καλεσμένη του γάμου χαρακτήρισε την Σάρλοτ ως το πιο «οργανωτικό» και «γλυκό» παρανυφάκι.

Αν και είναι μόλις τριών ετών, φαίνεται ότι την τσαχπινιά και την… ατάκα τα έχει στο «αίμα» της από τώρα!

Την είδαμε στην βάπτιση του πρίγκιπα Λούις, τρίτου παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους, να ρίχνει πόρτα στους δημοσιογράφους, «ενημερώνοντάς» τους πως δεν είναι καλεσμένοι στη δεξίωση.

Η Σάρλοτ έριξε μια ματιά στους δημοσιογράφους που είχαν μαζευτεί στο παλάτι για να καλύψουν το γεγονός και τους είπε: «Εσείς δεν θα έρθετε». Και όχι μόνο αυτό. Αλλά γύρισε το κεφαλάκi της προς την πλευρά τους για να είναι σίγουρη πως οι εκπρόσωποι του Tύπου είχαν… υπακούσει στην εντολή της.

Μάλλον η Βασίλισσα Ελισάβετ νιώθει πολύ περήφανη για την δισέγγονή της.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Και απ΄ ότι φαίνεται είναι καλή οικοδέσποινα.

Σύμφωνα με την Daily Mirror της αρέσει πολύ να καλωσορίζει εκείνη τους καλεσμένους όταν φτάνουν στο παλάτι. Τους ρωτάει μάλιστα αν θέλουν να πιουν τσάι, καφέ ή να φάνε κάποιο γλυκό. 

Μια πραγματική κυρία!