Έκανε κάτι σπάνιο: Το κόλπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τους ηθοποιούς του Maestro που δεν πρόσεξε κανείς
1 year, 5 months ago
6

Ένα συγκεκριμένο τρικ που επιχείρησε για πρώτη φορά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συμβάλλει στα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης του Maestro.

 

Η επιτυχία συνεχίστηκε και αυτήν την εβδομάδα, με μία συγκεκριμένη σκηνή, αυτή του ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη, να φέρνει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Για ακόμη μία φορά, η δουλειά που έχει κάνει ο κορυφαίος δημιουργός έχει δημιουργήσει μεγάλες συγκινήσεις.

Το κόλπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους χαρακτήρες του Maestro

Παρακολουθώντας κανείς τα πρώτα επεισόδια της σειράς, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποφασίσει να δώσει σε μερικούς από τους χαρακτήρες της σειράς τα δικά τους ονόματα. Η πρωταγωνίστρια, Κλέλια Ανδριολάτου, λέγεται επίσης Κλέλια στη σειρά, ενώ και η γιαγιά της, η κορυφαία Χάρις Αλεξίου, έχει το όνομα Χάρις.

 

Το ίδιο μοτίβο έχει κρατήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και για τον Φάνη Μουρατίδη που λέγεται επίσης Φάνης καθώς και για την Μαρία Καβογιάννη, την αγαπημένη κυρία Μαρία που περνάει τα πάνδεινα στο πλευρό του συζύγου της.

 

Ο ίδιος βέβαια δεν έχει κρατήσει το δικό του όνομα για τον χαρακτήρα του, μιας και στη σειρά λέγεται «Ορέστης». Διαφορετικά ονόματα έχουν επίσης η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Σοφία), ο Γιάννης Τσορτέκης (Χαράλαμπος), ο Ορέστης Χαλκιάς (Αντώνης), ο Γιώργος Μπένος (Σπύρος) και ο Αντίνοος Αλμπάνης (Μιχάλης).

enimerotiko.gr