Έκλεψε τα βλέμματα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος: Γοητευτικός και με στυλ 30αρη στα 55 του ο ζεν πρεμιέ των 80ς
2 years, 6 months ago
6

Ο αγαπημένος ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά προκειμένου να παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση «Καραϊσκάκης ο παρεξηγημένος ήρωας» στην οποία παίζουν μεταξύ άλλων, η Φιλίτσα Καλογεράκου και ο Κώστας Αρζόγλου.

 

Ο φωτογραφικός φακός του gossiptv.gr απαθανάτισε τον ηθοποιό, ο οποίος όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας που δεν περνά απαρατήρητος. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ίδιος τήρησε όλα τα μέτρα και δεν αποχωρίστηκε στιγμή τη μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Οι φωτογραφίες του Παύλου Ευαγγελόπουλου

 

Σημειώνεται πως τον Ιούνιο ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε παρακολουθήσει στο θέατρο «Αθηνά» την παράσταση «Η θηλιά» και από τότε έχει να τον απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

 

Οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έχει συμμετάσχει με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 και πάντα προκαλούσε εντύπωση και θαυμασμό στο γυναικείο φύλλο.

Ο πρώτος του ρόλος στην τηλεόραση ήταν το 1983 στα “Καθημερινά” και αμέσως μετά στα “Λιονταράκια του κυρ Ηλία” του Γιάννη Δαλιανίδη το 1985.

 

Η επιτυχία του «Ρετιρέ»

Το 1990 συνεργάστηκε και πάλι με τον Δαλιανίδη στο “Το Ρετιρέ” του Mega, που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, αφού παίζεται ακόμα και σήμερα, 30 χρόνια μετά!

 

Μάλιστα, ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει για το σίριαλ: «Και εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ο κόσμος εξακολουθεί να βλέπει ξανά και ξανά τη σειρά, όσες φορές κι αν έχει προβληθεί. Όταν ξεκινούσαμε το Ρετιρέ δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα παιζόταν με επιτυχία τριάντα χρόνια μετά».

Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε για τον ίδιο η συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega “Οι Μικρομεσαίοι” το 1992, καθώς και η εμφάνισή του ήταν στην αισθηματική σειρά “Όσο υπάρχει αγάπη” του ΑΝΤ1 το 2001.

Tο 2016, παίζει στην σειρά του ALPHA “Έλα στη θέση μου”, ερμηνεύοντας το ρόλο του Λεωνίδα Καλατζή, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

 

enimerotiko.gr