Ελευθερίου – Πρίαμος: Ξανά ζευγάρι μετά τους καβγάδες για την Καρολίνα «Έχουν έρθει πολύ κοντά και περνάνε ώρες μαζί» σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ – Δείτε βίντεο
1 year, 1 month ago
6

Η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται ότι συγχώρεσε τον Μάριο Πρίαμο για το ειδύλλιο με την Καρολίνα και μετά τις εντάσεις ανάμεσά τους, οι δύο πρώην έγιναν και πάλι ζευγάρι.

Αυτές τις πληροφορίες μετέφερε τουλάχιστον η εκπομπή «Πρωινό μας» με τον ρεπόρτερ να αναφέρει: «Πια, είναι και επίσημα ζευγάρι δεν ξέρω πώς να το πω» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ερωτικές στιγμές που έχουν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

«Περνάνε πολλές ώρες μαζί έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά και αυτά θα αρχίσουμε σιγά σιγά να τα βλέπουμε. Τώρα που έχουν μπει όλοι οι παίκτες μέσα, έχουν τοποθετηθεί μικρόφωνα παντού» συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια είπε για τον Πρίαμο:

«Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια… Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω, ούτε τίποτα, αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ, για το οποίο και με ρωτάνε και απαντάω για το κολιέ. Γιατί Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς, εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια».

«Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω. Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ… φοράς ακόμα την αλυσίδα; Γίνεται που γίνεται όλο αυτό, μου το φορτώνει εμένα και εγώ “ευθύνομαι” για το σκάνδαλο που έχει κάνει! Εγώ ευθύνομαι; Γυρίζει ο Μάριος και μου λέει, πραγματικά τα λέω και γελάω, “έχω έρθει εδώ μέσα για έναν σκοπό, τον οποίο δεν θέλω να τον χαλάσει κανένας και εμείς οι δυο ζευγάρι θα γίνουμε, όταν θα βγούμε από το παιχνίδι”. Συγγνώμη, Μάριε μου, τι θέλεις να πεις; Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό» συμπλήρωσε ενοχλημένη η τραγουδίστρια.

protothema.gr