Έλενα Ακρίτα: Η αποστομωτική απάντηση στον Παύλο Χαϊκάλη για το αρσενικό παλαιάς κοπής που είπε
3 years, 2 months ago
6

Έλενα Ακρίτα: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Ο ίδιος το έκανε για να μιλήσει στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή. Ο λόγος που προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, ο Παύλος Χαϊκάλης, ήταν επειδή η Ελληνίδα ηθοποιός τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό, βάσει των λεγομένων της ηθοποιού, έλαβε χώρα όταν ήταν φοιτήτρια υποκριτικής.

 

Παύλος Χαϊκάλης: Η δήλωσή του στο «Έλα χαμογέλα» που έγινε αντικείμενο συζήτησης

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης στον αέρα της εκπομπής «’Έλα Χαμογέλα»

Η Έλενα ακρίτα δεν άφησε να πέσει κάτω, η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Παύλος Χαϊκάλης δεν έπεσε στα ψηλά. Αντίθεα, σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε αυτούς που τοποθετήθηκαν δημόσια για τη δήλωση του Έλληνα ηθοποιού ήταν και η Έλενα Ακριτά. Η γνωστή δημοσιογράφος μέσα από ένα post της στο Facebook έγραψε: «Άντρας παλιάς ντροπής», απευθυνόμενη προς τον γνωστό ηθοποιό.

 

Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτησή της στο Facebook για τον Παύλο Χαϊκάλη

enimerotiko.gr