Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει η Σοφία εγώ δεν είμαι παραγωγή»
1 year, 4 months ago
6

Η Έλενα Χριστοπούλου έγινε ευρέως γνωστή τον τελευταίο καιρό μέσα από τη συμμετοχή της ως coach στο ριάλιτι μοντέλων GNTM.

Η booker μοντέλων, μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή «Το Πρω1νό» για το τι συμβαίνει στα backstage του show, σχολίασε και το περιστατικό με την παίκτρια που αποχώρησε λόγω κρίσης πανικού και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Πιστεύω ότι με μένα γελάνε πάρα πολύ στα backstage . Τα μοντέλα τα κάνω να κλαίνε. Έγινα booker μοντέλων  γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα στη ζωή μου και ο Θεός μου έδειξε αυτό το δρόμο. Είμαι 43 τα τελευταία 20 χρόνια κάνω αυτό το πράγμα. Πολλές φορές έχω μαλώσει για τα κορίτσια. Είμαι αυστηρή. Δεν είναι ζώα είναι άνθρωποι.  Η κρίση πανικού είναι μεγάλη κουβέντα. Στο παιχνίδι δε μιλάμε για κρίση πανικού. Είναι μια οργανωμένη παραγωγή έχουμε ψυχολόγο, ναυαγοσώστη, έχουμε οποιονδήποτε χρειαστεί να επέμβει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι άνθρωποι που είναι πρωταγωνιστές έχουν υπογράψει τι μπορούν να κάνουν και τι όχι. Η  Σοφία είχε μια εμπειρία κακή πριν τέσσερα χρόνια, όχι ως μωρό, όχι ως παιδάκι. Και φίλη μου να ήταν θα έκανα ότι μπορούσα για να το ξεπεράσει. Το συζητήσαμε πολύ με τη Σοφία και έλεγε και εκείνη ότι θύμωσε με τον εαυτό της που δεν μπόρεσε να τακαταφέρει γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό μοντέλο και το ξέρει. Δε ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Δε ξέρω αν θα γυρίσει η Σοφία, δεν είμαι παραγωγή», είπε.

Ως booker και της Ηλιάννας Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της λέγοντας: «Η Ηλιάνα το ήθελε πολύ, η επιτυχία της κατά 60 οφείλεται στον χαρακτήρα της και μόνο. Η εξωτερική της εμφάνιση για μένα ερχόταν πάντα δεύτερη».

Η συζήτηση έφτασε και στην Ιωάννα Μπέλλα αφού πρόκειται για μια κοπέλα που συζητήθηκε πολύ στο GNTM. «Την Ιωάννα Μπέλλα δε θα την αναλάμβανα. Δεν είναι του στυλ μου. Είχε έρθει πριν δυο χρόνια να την αναλάβω. Εγώ δεν είδα ένα νορμαλ κορίτσι μπροστά μου, είναι ένα κορίτσι μέσα στην υπερβολή. Είναι όλα υπερβολικά… Θεωρώ ότι λάθος  βγήκε Σταρ Ελλάς, δεν καταλαβαίνω τι ηλικία έχει από το παρουσιαστικό της. Εγώ έχω κάνει λίγο τα χείλη μου κάνω και μπότοξ, αλλά εγώ δεν είμαι μοντέλο. Δεν μετανιώνω τίποτα από όσα έχω κάνει», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Τι είπε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον πυροβολισμό που δέχθηκε πριν χρόνια με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση;

Δείτε το βίντεο