Έλενα Χριστοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο και η γνωριμία του με τη Μενεγάκη
1 year, 3 months ago
6

Μία άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι. Η μέντορας του GNTM αναφέρθηκε στην ομορφιά μίας γυναίκας, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές στην προσωπική ζωή.

Όταν η Ελένη τη ρώτησε τι χρειάζεται για να θεωρηθεί μία γυναίκα όμορφη, η Έλενα σημείωσε: «Χρειάζεται να ξυπνάς το πρωί εγώ είμαι αυτή που είμαι. Να λες είμαι όμορφη είμαι ωραία θα πάω μπροστά και μοσχομυριστή στην ψυχή και εξωτερικά. Εγώ έχω αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια και το κάνω γιατί το είχα ανάγκη».

«Είχα αφήσει πολλά πράγματα πίσω μου. Πέρασα φάση μεγαλύτερη και από την ίδια τη ζωή… Ορισμένες φορές τρώμε ένα χάπι. Έφαγα ένα χάπι κι εγώ… Έκανα μία επιλογή, τελείωσε το χάπι αυτό και συνεχίζω τη ζωή τώρα κανονικά. Με χαρά και ευγνωμοσύνη», ανέφερε για το παρελθόν της

Πλέον η ίδια φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη. Αυτό έκανε σαφές για την τωρινή της σχέση, τονίζοντας: «Στις προσωπικές μου σχέσεις έχω παταγώδη αποτυχία. Έχω βρει τώρα αυτό που ψάχνω σε μία σχέση. Για αυτό είμαι καλά!»

Νωρίτερα στο Πρω1νό προβλήθηκε το αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ, με τα τρυφερά τετ α τετ της Έλενας με το νέο της αγαπημένο, Τόλη Κότση.

Μετά από όσα ανέφερε η Έλενα, η Ελένη Μενεγάκη της είπε για τις φωτογραφίες που είδε, όμως έδειξε «τακτ». Τότε ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος.

– Δεν είπα τίποτα… Κατά τύχη τον γνωρίζω.

– Το γνωρίζω και αυτό!

– Τον κοιτούσα και έλεγα “Κάνω λάθος;”… Άντε σας περιμένω και στο μαγικό μας μέρος!

Δείτε τι είπε αναλυτικά στην Ελένη περί σχέσεων.