Έλενα Γκρέκου: «Έχω δεχτεί bullying του τύπου ‘έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα’»
1 year, 9 months ago
6

Η Έλενα Γκρέκου αναφέρθηκε για το bullying  που έχει δεχθεί στο επάγγελμά της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία της και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

«Tα έχουν βάλει με τις τραγουδίστριες εδώ και χρόνια. Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι πολύ καλύτερο παιδί από κάποια που δουλεύει την ημέρα. Υπάρχει ταμπέλα. Νομίζω ότι έχω δεχτεί bullying έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα. Εγώ δεν καταλάβαινα, μετά κατάλαβα. Δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά αλλά τα έμαθα» είπε η Έλενα Γκρέκου.

«Εγώ τραγουδίστρια και καλλιτέχνης είμαι μόνο το βράδυ. Θα σηκωθώ το πρωί κανονικά, θα μαγειρέψω, θα κάνω δουλειές στο σπίτι μου, θα πάω στη λαϊκή και θα κάνω ότι ένας καθημερινός άνθρωπος.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια η Έλενα θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, τα μαθήματα πιάνου, το κλασικό τραγούδι και τη συμμαθήτριά της, από την οποία εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό της επώνυμο. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως προσπάθησε να κάνει καριέρα με το επίθετο της γιαγιάς της «Πασχαλίδου», ωστόσο αυτό μπέρδεψε τους θαυμαστές της, κι έτσι ξαναγύρισε στο Γκρέκου. Μιλώντας για το πώς προέκυψε το «Γκρέκου» αποκάλυψε πως της το έβγαλε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο που ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και της άρεσε.

Η νέα γενιά τραγουδιστών

Η Έλενα Γκρέκου αναφέρθηκε επίσης και στη νέα γενιά τραγουδιστών λέγοντας: «Τώρα πια υπάρχει πληθώρα τραγουδιστών. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και αναρωτιέσαι ποιος τραγουδάει. Δεν υπάρχει προσωπικότητα». Επίσης, μίλησε με περηφάνια για τον γιο της Χάρη, που εδώ και έξι μήνες μένει μόνος του στην Καβάλα, αφού βρίσκεται σε μια σχολή πιλότων.

in.gr