Έλενα Κρεμλίδου – Το Survivor, το Bachelor, οι κακές εμπειρίες και η Ιωάννα Τούνη
2 years, 6 months ago
6

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα», η Έλενα Κρεμλίδου προχώρησε σε αποκαλύψεις σε σχέση με την επαγγελματική της πορεία πριν το Survivor, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι στο παρελθόν έχει αισθανθεί ότι την αντιμετώπιζαν σαν κομμάτι κρέας σε παλιότερη δουλειά της.

Συγκεκριμένα, η «Μαριπόζα» δήλωσε σε σχέση με το ριάλιτι επιβίωσης:

«Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά. Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης»

Αναφορικά με την Ιωάννα Τούνη ανέφερε:

«Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ιωάννα Τούνη ή σε οποιονδήποτε. Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκαν στη φόρα τα οικονομικά της. Σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω και τις αντίστοιχες αμοιβές».

Σε σχέση με το Bachelor δε δίστασε να δηλώσει:

«Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας. Ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι».