Ελενα Πιερίδου – Γιώργος Αμούτζας: Ο έρωτας καλά κρατεί
1 year, 3 months ago
6

Επειτα από μια σύντομη κρίση στη σχέση τους, οι ηθοποιοί ΕλεναΠιερίδου και Γιώργος Αμούτζας είναι και πάλι μαζί, απολαμβάνοντας μια αγάπη που έχει αποδειχθεί πολύ δυνατή για να πεθάνει.

Μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι οι ηθοποιοί Ελενα Πιερίδου και Γιώργος Αμούτζας. Τι κι αν η σχέση τους πέρασε μια κρίση; Τα σύννεφα διαλύθηκαν και πλέον ο δεσμός τους έχει τεθεί πάνω σε νέες, ακόμη πιο στέρεες βάσεις. Οι δυο τους επιλέγουν να κρατήσουν την επανασύνδεση μόνο για εκείνους και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δεν συγκατοικούν, όμως περνούν πολλά βράδια της εβδομάδας μαζί. Εκείνη πηγαίνει συχνά στο σπίτι του στα νότια προάστια, αλλά κι εκείνος ενίοτε απολαμβάνει την υπέροχη θέα του ρετιρέ που νοικιάζει η καλλονή σύντροφός του στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα ζωντανό ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μια σχέση φλογερή, γεμάτη πάθος. Μια σχέση που φωνάζει από μακριά ότι κρύβει πολλή χημεία.

Αν και οι δυο τους πρωταγωνιστούν σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και επικεντρώνονται αυτή την περίοδο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, φροντίζουν να διασφαλίζουν χρόνο για τη σχέση τους και να μοιράζονται όσες περισσότερες τρυφερές στιγμές μπορούν. Ο Γ. Αμούτζας, ο Νικηφόρος του «Σασμού» στον Αlpha, και η Ελ. Πιερίδου, η μουσουλμάνα Ραζάν του «Γλυκάνισου» στον ΣΚΑΪ, ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, που επιλέγουν να κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα. Θεωρούν ότι οι προβολείς τούς κάνουν μόνο κακό. Ακόμη και για τις εξόδους τους επιλέγουν ήσυχα στέκια, όπου δύσκολα μπορεί κάποιος να τους απαθανατίσει μαζί. Βασικό συστατικό της σχέσης τους είναι η αμοιβαία αίσθηση της ελευθερίας, αλλά μέχρι το σημείο εκείνο όπου ο ένας δεν προσβάλλει τον άλλον. Και παρόλο που ο δεσμός τους έχει περάσει ήδη από αρκετές διακυμάνσεις, η αγάπη και η δυνατή μεταξύ τους χημεία έχουν αποδειχθεί πολύ ισχυρές για να επιτρέψουν στις όποιες διαφωνίες να τους κρατήσουν για πολύ χωριστά.