Έλενα Τσαγκρινού: Φωτογραφίζεται με μικροσκοπικό μπικίνι και «κόβει» την ανάσα Η τραγουδίστρια πιο σέξι από ποτέ
1 year, 7 months ago
6

«Φωτιές» άναψε η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Mike, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του DJ Stephan.

Αυτές τις ημέρες, η νεαρή απολαμβάνει τις διακοπές της και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητά της.

  • Διαβάστε επίσης: Σέξι κι όποιος αντέξει: Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο

Στην τελευταία της ανάρτηση μοίρασε εγκεφαλικά. Πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι, καθιστή στα γόνατα μπροστά από μία πισίνα και στη λεζάντα της δημοσίευσής της άφησε ένα emoji σε σχήμα φοίνικα.

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Απολαύστε την…

  

Η ανάρτηση που ξάφνιασε τους followers της

Πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Τσαγκρινού είχε μπερδέψει τους διαδικτυακούς της φίλους με μια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με μακριά μαύρα μαλλιά.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πάντα μου άρεσε να αλλάζω στυλ … και να διαφοροποιώ την εμφάνιση στα live… αλλά τώρα , περισσότερο από ποτέ μιας και δημιουργούμε νέες εικόνες. Πάμε απ´ την αρχή , λόγια , Παράδεισος , τσάι με λεμόνι ,Σαββατόβραδα , Μύκονος και Σαντορίνη και plus βάλε και από Otherview εποχή με έχεις συνηθίσει στις αλλαγές A performer .. NEVER wearing or act THE SAME… TONIGHT live».

 

Ωστόσο, φαίνεται πως τα μαύρα μαλλιά ήταν περούκα για να δει αν τις πηγαίνουν και τις αρέσουν, αφού λίγες ώρες μετά, τραγούδησε στη Νάξο με το ξανθό της.

in.gr