Έλενα Τσαβαλιά: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το Open
11 months, 19 days ago
6

Η Έλενα Τσαβαλιά ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την αποχώρηση της από την εκπομπή «Μεσημεριάτικα» που παρουσίασε στο Open Tv, μόλις 4 ημέρες μετά από την πρεμιέρα της.

Η Έλενα Τσαβαλιά είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε, έχουν γραφτεί άλλες τρεις εκπομπές, θεωρώ ότι αυτές θα παιχτούν, είναι μέχρι και την Πέμπτη γραμμένες οι εκπομπές.

 Είπα ναι γιατί αυτό το πράγμα μου ακούστηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον σαφώς, δεν θα έλεγα ναι σε άλλη περίπτωση. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια στο 100%. Πες μου την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή και αν εγώ αποφασίσω να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά τη θέλω ολόκληρη για να μπορέσω να το κάνω αυτό. Είμαι σαφέστατη νομίζω. Δεν θέλω να επεκταθώ, είμαι σαφέστατη! Πες την μου ολόκληρη κι εγώ μαζί σου.

Όταν κάτι σταματάει, πάντα δεν είναι ευχάριστο, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους, ούτε για κανέναν θεωρώ. Έχουμε δει πολλάκις εκπομπές να σταματούν, άνθρωποι να αποχωρούν, έχουμε δει εκπομπές να κόβονται στα πρώτα επεισόδια. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις είτε εσύ είτε το κανάλι. Ο Μάρκος στηρίζει την όποια απόφαση μου, είτε είναι το ναι μου ή το όχι μου».

Δείτε τι είπε στο video που ακολουθεί.