Ελένη Χατζίδου: Γέννησε πρόωρα το κοριτσi της
Just now
6

Γέννησε η Ελένη Χατζίδου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Με ένα τρυφερό μήνυμα και μία φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της, η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε μέσω Instagram τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, λίγο νωρίτερα απ’ ότι περίμενε.

Η ευτυχισμένη τραγουδίστρια ευχαριστεί τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, για το υπέροχο δώρο και σημειώνει ότι η γέννηση της μπέμπας είναι ένα θαύμα!

Συγκεκριμένα, η Ελένη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… Ετεοκλή σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο Ευχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις2 Σεπ, 2019 στις 7:51 πμ PDT