Ελένη Φιλίνη – «Κόντεψα να πεθάνω»
2 years, 5 months ago
6

Καλεσμένη της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη MEGA Καλημέρα βρέθηκε η Ελένη Φιλίνη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ελληνική τηλεόραση, το θέατρο αλλά και άγνωστες στιγμές της προσωπικής της ζωής.

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε ότι εμφανίζεται στο τρίτο επεισόδια στα Κομάντα και Δράκοι, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα.

«Η σειρά αυτή είναι κινηματογράφος. Έχουν προσεχτεί όλες οι λεπτομέρειες. Ο Θοδωρής είναι ιδιοφυία. Ήξερα τις δουλειές του Παπαδουλάκη. Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα μαζί του είπα ‘ναι αξίζει ο κόπος να το κάνω αυτό’.

Η ηθοποιός υποδύεται μία γυναίκα πάρα πολύ δυναμική και πάρα πολύ πλούσια από μία οικογένεια αριστοκρατική, η οποία είναι κακομαθημένη. Ξαφνικά, όμως, όπως αναφέρει η ηθοποιός, γίνεται ένα συμβάν στη ζωή της που ανατρέπεται κυριολεκτικά όλη της η ζωή. «Ένας ρόλος που δεν έχω ξανακάνει, δεν μ’ έχετε ξαναδεί» και στη συνέχεια επεσήμανε ότι κάτι πολύ δυνατό και συνταρακτικό θα της συμβεί.

«Κόντεψα να πεθάνω»

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ένα μικρόβιο που κόλλησε πριν χρόνια λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή, μια κατάσταση που όπως χαρακτήρισε, ήταν ένα σοκ για εκείνη και τους γονείς της, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν.

«Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και επειδή δεν το είχα καταλάβει, ίσως και αυτό με έκανε να γλιτώσω. Δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης», δήλωσε αρχικά στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό και πρόσθεσε πως οι γιατροί τότε είχαν πει στη μητέρα της πως μπορεί και να μην τα κατάφερνε.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στα θαύματα, η ίδια απάντησε θετικά, αφού όπως είπε, από θαύμα έζησε τότε και παραδέχθηκε πως νιώθει τυχερή στην ατυχία.

 

in.gr