Ελένη Φουρέιρα: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο της – Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει
10 months, 1 day ago
6

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, καθώς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για τον γιο της, που έφερε στον κόσμο πριν από περίπου τρεις μήνες, αλλά και για την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα με την περιοδεία της που ξεκινά αύριο Σάββατο.

“Νομίζω ότι είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί, είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσο που έλειπε αυτό το πράγμα από την ζωή μου και πόσο πολύ το ήθελα. Νιώθω σα να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου και πραγματικά είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Στο λέω και χαμογελάω, εντάξει είμαι νέα μαμά έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν πειράζει”, τόνισε η Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε:

¨Εννοείται θα τον πάρω μαζί μου σε κάποιες συναυλίες αλλά δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω είναι μικρούλης ακόμα. Όπου μπορώ θα τον πάρω εννοείται. Έχω άγχος που επιστρέφω αύριο, ούτε όταν γέννησα δεν είχα τόσο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είναι κάτι που αγαπάω τόσο πολύ και αυτό που μου έχει λείψει πιο πολύ από όλα είναι αυτή η επαφή, να βρίσκομαι πάνω στην σκηνή και να βλέπω από κάτω τον κόσμο. Νομίζω μου έχει λείψει πιο πολύ από ποτέ και είμαι τόσο ενθουσιασμένη, αύριο θα γίνει πανικός. Ανυπομονώ δεν ξέρεις τι έχω πάθει.

Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα καταλαβαίνεις τους λόγους αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι έχουμε και τα ζόρια μας. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι”.