Ελένη Μενεγάκη: Μαμά και κόρη λατρεύουν τη θάλασσα και το Instagram λιώνει
2 years, 10 months ago
6

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει τα καλοκαίρια της στα Άχλα της Άνδρου, εκεί έχει ζήσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου λατρεύουν τη θάλασσα και περνούν μαζί ατελείωτες ώρες στην αγαπημένη τους παραλία στα Άχλα της Άνδρου.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε πριν μερικές μέρες μία υπέροχη φωτογραφία της από τα Άχλα, στην οποία απεικονίζεται η ίδια σε χαλαρές στιγμές της στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θέα του απέραντου γαλάζιου μαζί με τη μικρότερη κόρη της, τη Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια επική φωτογραφία με την ίδια ξαπλωμένη στην αγαπημένη της παραλία, έχοντας μαζί της την Μαρίνα και δίπλα τους ήταν ο σκύλος τους αλλά και ένα χαριτωμένο κατσικάκι.

«Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές … καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού ! #eleni #androsisland #summer #greece #onarexperience» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από την όμορφη φωτογραφία, που συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της όμορφης παρουσιάστριας.

 

Η φωτογραφία αυτή στάθηκε αφορμή να συγκεντρώσουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες με την Μαρίνα της στην παραλία να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές στο αγαπημένο τους νησί: