Ελένη Μενεγάκη: Τα δύο κανάλια που την «πολιορκούν» για να επιστρέψει στις οθόνες μας
3 years, 15 days ago
6

Ελένη Μενεγάκη: Την περσινή σεζόν, η δημοφιλής παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την τηλεόραση μετά από 25 χρόνια μεγάλων επιτυχιών.

 

Ελένη Μενεγάκη: Την «πολιορκούν» δύο κανάλια

Κανείς δεν γνωρίζει πότε η Ελένη θα αποφασίσει να επιστρέψει. Είναι δεδομένο όμως, ότι όταν κάνει, θα γίνει περιζήτητη ανάμεσα στα κανάλια που θα θελήσουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Ως τώρα, η παρουσιάστρια βρίσκεται στο στόχαστρο δύο τηλεοπτικών σταθμών.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, η Ελένη έχει συζητήσει τόσο με τον ΑΝΤ1 όσο με και με το Mega. Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σταθμός που στεγάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού έχει περισσότερες πιθανότητες να εντάξει την ξανθιά παρουσιάστρια στο δυναμικό του.

 

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, οι επαφές της Ελένης με τα στελέχη των δύο σταθμών, έγιναν υπό άκρα μυστικότητα. Όπως φαίνεται, οι προτάσεις των δύο καναλιών ταυτίζονται και αφορούν εκτός από μία καθημερινή εκπομπή αφορούν και μία εβδομαδιαία σε prime time για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

 

Σύμφωνα πάλι με τον Γρηγόρη Μελά, τα δύο κανάλια έκαναν πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη για «δύο συν ένα χρόνια». Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά το Πάσχα, οπότε και η Ελένη θα πάρει την απόφασή της.

enimerotiko.gr