Ελένη Ουζουνίδου: «Έχω συνεργαστεί με σκηνοθέτες που δεν θέλω να ακούω το όνομά τους»
3 years, 24 days ago
6

Η ηθοποιός μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ελένη Ουζουνίδου ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης και αποκάλυψε αν έχει δεχθεί κι η ίδια κάποια παρενόχληση.

«Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους. Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και σε δικηγόρους. Στα δικά μου αυτιά και στο άμεσο περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως».

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», μίλησε και για την πορεία της στην υποκριτική καθώς και για τα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της στα πρώτα της βήματα. Γιατί άργησε να κάνει τηλεόραση και πώς διαχειρίζεται, πλέον, την αναγνωρισιμότητα;

protothema.gr