Eλένη Ράντου: «Δεν υπάρχει άνθρωπος να με έχει αγαπήσει περισσότερο από τον Βασίλη»
3 years, 1 month ago
6

Ελένη Ράντου: Η γνωστή ηθοποιός στέκεται πάντοτε στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Το ίδιο έκανε και πρόσφατα. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε συναυλία, μέσω live streaming. Έτσι, η Ελληνίδα αποφάσισε να τον στηρίξει για ακόμη μία φορά.

 

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η εκτίμηση και η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι απεριόριστη. Ο αγαπημένος ροκ τραγουδιστή, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, έδωσε πρόσφατα μία συναυλία από τον Σταυρό του Νότου. Αυτό, διότι οι καλλιτέχνες, λόγω COVID-19, είναι εγκλωβισμένοι, έχοντας μόνο το διαδίκτυο ως τρόπο επικοινωνίας με το κοινό τους.

Ε. Ράντου: Η συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της «ΕΡΤ1» και την εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση

Η Ελένη Ράντου ήταν εκεί όπως πολλές φορές την έχουμε δει σε συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση που θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1 όπου μίλησε για τον σύζυγό της, τη γνωριμία τους και την κοινή τους ζωή.

 

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Όταν βρέθηκα δίπλα στον Βασίλη, εγώ μόλις ξεκινούσα και έπρεπε να σταθώ στο ύψος μιας πολύ μεγάλης ιστορίας. Υπήρχε κι ένα περιβάλλον γυναικών, οι οποίες ήταν έξαλλες μαζί μου. Τι είχα ακούσει! Επειδή φορούσα μίνι, ήμουν φτηνιάρα, ελαφριά, έλεγαν ότι θα τον εκμεταλλευτώ…».

 

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

 

enimerotiko.gr