Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νυφικό και τον γάμο της!
7 months, 16 days ago
6

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού και στην προσωπική της ζωή και στην επαγγελματική έχει όσα θα ήθελε!

Με τον σύντροφό της και άντρα της ζωής της έχει πλέον μία κορούλα, που συμπληρώνει την ευτυχία τους, ενώ παρουσιάζει και ένα late night talk show στον ALPHA που σημειώνει μία πολύ καλή πορεία.

Χθες το βράδυ λοιπόν, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία όπου και φορούσε νυφικό από επίδειξη μόδας στην οποία έλαβε μέρος και ήταν η ιδανική ευκαιρία να μοιραστεί λεπτομέρειες του νυφικού της αλλά και του γάμου της, που πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δεν έχω να σας δείξω ολόκληρο το υπέροχο νυφικό της Λένας Κατσανίδου… έβγαλα με το κινητό μου μόνο μια φωτογραφία. Αυτή που βλέπετε. Δεν είχα άγχος να αποτυπώσω τη στιγμή ούτε να την ανεβάσω… θα μου πεις πόσες φορές θα βάλεις νυφικό? Δεν το κανείς και κάθε μέρα. Αυτό είναι το δεύτερο που φοράω σε επίδειξη μόδας. Πραγματικό νυφικό έχω βάλει μόνο μια φορά. Πάλι Λένα Κατσανίδου… Δεν το είδατε ποτέ… ήταν υπέροχο, στο χρώμα της πούδρας. Βελούδινο. Και το φόρεσα με φλατ μπαλαρινάκια… είχα και ένα φτερό στο κεφάλι, όχι τόσο μεγάλο όσο αυτό. Μου αρέσουν τα φτερά. Φέρνουν λέει και τύχη. Δεν ξέρω αν θα βάλω ξανά νυφικό. Παντρεύτηκα… όπως ήθελα… μπαμ μπαμ… σε δύο λεπτά. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ το γάμο μου. Εννοείται ούτε και το νυφικό. Ίσως γιατί μεγαλώνοντας και πηγαίνοντας σε γάμους έβλεπα πολλά που με προβλημάτιζαν. Το ότι ο πατέρας παραδίδει τη κόρη στον άντρα (?) τα λόγια που δίνουν έμφαση στο ότι η γυναίκα θα πρέπει να σέβεται τον άντρα ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά αυτή θα «πατήσει» πόδι, ρωτώντας «τον πάτησε? Τον πάτησε? Και αυτός ο πρώτος χορός? Ωωω αυτός ο πρώτος χορός για τον οποίο όσες πρόβες και αν κανείς αν δεν έχεις το ρυθμό θα θυμίζεις πάντα «μπλουζ» Α δημοτικού με τα χέρια σε παράταξη… και η παλέτα «τούρτα- σταυροπιωμα φθηνής σαμπάνιας και αλληλοτάισμα υπό τις οδηγίες του μετρ της δεξίωσης… και χαιρετούρες… σε γνωστούς αγνώστους καλεσμένους και παρευρισκόμενους από σπόντα… και όλοι με μια κουβέντα, μια γνώμη, για το νυφικό, το γαμπρό, το φαγητό… και πόση προετοιμασία για όλα αυτά Ε? Ποσά χρήματα… τρέξιμο, άγχος… δεν ξέρω… μπορεί μια μέρα να σηκωθούμε με τον @psycho_25 και να πούμε: ας το κάνουμε! Our way… όπως και τον πολιτικό που έγινε μεσημέρι, με συνόδευσε ο μπαμπάς, παρουσία φίλων και συγγενών, και μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες εγώ έπρεπε να φύγω άρον – άρον γιατί είχα επαγγελματικό ραντεβού. Το γιορτάσαμε με τον @psycho_25 λίγο μετά τρώγοντας burger σε ένα στέκι στη Πεντέλη, οι δυο μας, φορώντας φόρμες και μετά είδαμε dvd. Σου ακούγεται καταθλιπτικό? Αντικοινωνικό? Κ όμως.. ήταν υπέροχο! Αληθινό, του χαρακτήρα μας. Αν θα ξανά παντρευτούμε? Δεν ξέρω… μπορεί… έτσι ξαφνικά όπως την πρώτη φορά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν έχω να σας δειξω ολόκληρο το υπεροχο νυφικό της @lenakatsanidou … εβγαλα με το κινητό μου μόνο μια φωτογραφία. Αυτή που βλέπετε. Δεν είχα άγχος να αποτυπώσω τη στιγμή ούτε να την ανεβάσω… θα μου πεις πόσες φορές θα βάλεις νυφικό? Δεν το κανείς κ κάθε μερα. Αυτό είναι το δεύτερο που φοράω σε επίδειξη μόδας. Πραγματικό νυφικό έχω βάλει μόνο μια φορά. Πάλι @lenakatsanidou … Δεν το είδατε ποτέ… ήταν υπεροχο, στο χρωμα της πούδρας. Βελούδινο. Κ το φόρεσα με φλατ μπακαρινακια… είχα κ ένα φτερό στο κεφάλι, όχι τόσο μεγάλο οδό αυτό. Μου αρέσουν τα φτερά. Φέρνουν λέει κ τύχη. Δεν ξέρω αν θα βάλω ξανά νυφικό. Παντρεύτηκα… όπως ήθελα… μπαμ μπαμ… σε δυο λεπτά. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ το γάμο μου. Εννοείται ούτε κ το νυφικό. Ίσως γιατί μεγαλώνοντας κ πηγαίνοντας σε γάμους έβλεπα πολλά που με προβλημάτιζαν. Το ότι ο πατέρας παραδισει τη κόρη στον άντρα (?) τα λόγια που δίνουν έμφαση στο ότι η γυναίκα θα πρέπει να σέβεται τον άντρα ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά αυτή θα «πατήσει» πόδι, ρωτώντας «τον πάτησε? Τον πάτησε? Κ αυτός ο πρώτος χορός? Ωωω αυτός ο πρώτος χορός για τον οποίο όσες πρόβες κ αν κανείς αν δεν έχεις το ρυθμό θα θυμίζεις πάντα «μπλουζ» Α δημοτικού με τα χέρια σε παράταξη… κ η παλέτα «τούρτα- σταυροπιωμα φθηνής σαμπάνιας κ αλληλοταισμα υπό τις οδηγίες του μετρ της δεξίωσης… κ χαιρετούρες… σε γνωστούς αγνώστους καλεσμένους κ παρευρισκόμενους από σπόντα… κ όλοι με μια κουβέντα, μια γνώμη, για το νυφικό, το γαμπρό, το φαγητό… κ πόση προετοιμασία για όλα αυτά Ε? Ποσά χρήματα… τρεξιμο, άγχος… δεν ξέρω… μπορεί μια μέρα να σηκωθούμε με τον @psycho_25 κ να πούμε : ας το κάνουμε! Our way… όπως κ τον πολιτικό που έγινε μεσημέρι, με συνόδευσε ο μπαμπάς , παρουσία φίλων κ συγγενών, κ μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες εγώ έπρεπε να φύγω αρων αρων γιατί είχα επαγγελματικό ραντεβού. Το γιορτάσαμε με τον @psycho_25 λίγο μετά τρώγοντας burger σε ένα στέκι στη πεντελη, οι δυο μας, φορώντας φόρμες κ μετά είδαμε dvd. Σου ακούγεται καταθλιπτικό? Αντικοινωνικό? Κ όμως.. ήταν υπέροχο! Αληθινό, του χαρακτήρα μας. Αν θα ξανά παντρευτούμε? Δεν ξέρω… μπορεί… έτσι ξαφνικά όπως την πρώτη φορά. ? #yesido #makeawishgreece #weddingdress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις 18 Ιαν, 2019 στις 12:24 μμ PST