Ελεονώρα Μελέτη: Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης – ΒΙΝΤΕΟ
2 years, 6 months ago
6

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες συνεργασίες και τους τοξικούς ανθρώπους στον χώρο της τηλεόρασης.

«Μου αρέσει να παίζω καθαρά, αληθινά με τους συνεργάτες μου. Μπορούν να βγουν και να το επιβεβαιώσουν. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι. Πολύ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος. Στη τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι» συμπλήρωσε.

«Κάποια στιγμή εύχομαι να ξεβρακωθούν, κυριολεκτικά κι όπως το λέω, πρόσωπα της τηλεόρασης. Που θα αποκαλυφτεί το πραγματικό τους πρόσωπο στον κόσμο.

Αν και πιστεύω ότι ο κόσμος είναι γάτα. Αντιλαμβάνεται. Μπορεί να αργεί, αλλά καταλαβαίνει» τόνισε.

Ελεονώρα Μελέτη

Και συνέχισε: «Για εμένα έχει τεράστια σημασία ο σεβασμός στις συνεργασίες. Από εκεί και πέρα άνθρωποι είμαστε, κατά τη διάρκεια της πορείας μας σε αυτό το χώρο κάνουμε λάθη, κάνουμε λάθη και ατοπήματα»

«Είναι σκληρό σπορ. Είμαστε σκληροί άνθρωποι μεταξύ μας πολλές φορές. Ο ανταγωνισμός μερικές φορές το κάνει πιο έντονο όλο αυτό. Είναι ο τοξικός ανταγωνισμός αυτός. Δεν είναι ο καλός» ανέφερε.

Ελεονώρα Μελέτη: Μετά τη γέννα πήγα σε ειδικό

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μάλιστα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα της μητρότητας.

«Πήγα σε ειδικό. Είχα το διπολικό συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης αμηχανίας ως προς τον εαυτό μου. Δεν ήξερα ποια είμαι. Πράγματα που αγαπούσα, δεν τα ήθελα πια. Σταμάτησα να δουλεύω 3 χρόνια σχεδόν» αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια

«Όλο αυτό το πράγμα (σ.σ η μητρότητα) έχει και γκρίζες ζώνες. Κι αυτές τις γκρίζες ζώνες δεν μας τις λένε εύκολα σαν να μην πρέπει να αποδομηθεί η ιερότητα και η τελειότητα της μητρότητας» συνέχισε.

«Δεν την προσβάλλει κανείς να βγει και να πει πως είναι φυσιολογικό μια γυναίκα, χωρίς να έχει επιλόχειο, μπορεί και να μη νιώθει πολύ στα καλά της όταν έχει γεννήσει.

Δε σημαίνει ότι δεν αγαπάς το παιδί σου, τον άντρα σου και τη ζωή σου. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο του επιλόχειου ψυχισμού που έχεις το δικαίωμα να νιώθεις όπως γουστάρεις» κατέληξε.