Ελεονώρα Μελέτη: Ετοιμάζεται να γίνει ξανά μαμά; Η δήλωση στο Twitter!
6 months, 6 days ago
6

Την απόλυτη ευτυχία ζει αυτό το διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, που έχει επιστρέψει δυναμικά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, απολαμβάνει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού την ίδια στιγμή που η 11μηνων κορούλα της, της έχει πάρει τα μυαλά.

Και μπορεί να μην έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τη μέρα που η μικρή Αλεξάνδρα ήρθε στη ζωή της Ελεονώρας και του συζύγου της, Θοδωρη Μαροσούλη, όμως η παρουσιάστρια δείχνει πρόθυμη να μεγαλώσει την οικογένεια τους.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, αποκάλυψε στην εφημερίδα Real Life, την επιθυμία της να χαρίσει ένα αδερφάκι στην κόρη της. Είναι άλλωστε κάτι που δεν κρύβει ούτε η ίδια και όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αυτή τη φορά θα ήθελε ο πελαργός να της φέρει ένα αγοράκι.

«Ετοιμάζω τον γιο» έγραψε η Ελεονώρα στο twitter, με αφορμή το νέο της θέμα στην ιστοσελίδα της, “believeit”, σχετικά με τη διατροφή τον γυναικών. Η έρευνα μάλιστα ανέφερε ότι οι γυναίκες που η δίαιτά τους περιελάμβανε τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο και ποτάσιο, κυοφόρησαν αγόρια. Έτσι και η ίδια φαίνεται να έχει ξεκινήσει σχετική διατροφή.